Nummers van GarageBand voor iOS of Muziekmemo's delen op YouTube en Facebook

Met iMovie voor iOS kunt u GarageBand-nummers of muziekmemo's die gemaakt zijn op een iPhone, iPad of iPod touch delen op YouTube of Facebook.

Voordat u een GarageBand-nummer of muziekmemo deelt op YouTube of Facebook, deelt u het nummer eerst met iMovie. Vervolgens deelt u de iMovie-film met uw nummer op YouTube of Facebook. Controleer voordat u begint of iMovie is geïnstalleerd op uw iOS-apparaat. Als dit niet het geval is, downloadt en installeert u iMovie van de App Store.

Een GarageBand-nummer delen met iMovie

1. Open GarageBand en, indien nodig, de nummerkiezer:
    • Tik op een iPhone of iPod touch op navigatieknop in de regelbalk en daarna op 'Mijn nummers'.
    • Tik op een iPad op 'Mijn nummers' in de regelbalk.
  2. Tik in de nummerkiezer op 'Selecteer' en tik vervolgens op het nummer dat u wilt delen. Tik vervolgens op 'Deel'.
  3. Tik in het scherm 'Deel nummer' op 'Nummer'.
  4. Kies de gewenste audiokwaliteit van het nummer, geef eventuele gegevens op voor het nummer en tik vervolgens op 'Deel'.
  5. Tik op 'Kopieer naar iMovie'. GarageBand exporteert het nummer naar iMovie, waarna iMovie automatisch wordt geopend.

Muziekmemo's delen met iMovie

1. Open 'Muziekmemo's'.
  2. Tik op  boven in het scherm.
  3. Tik op de muziekmemo die u wilt delen en tik vervolgens op de golfvorm om de muziekmemo in 'Details'-weergave te openen.
  4. Tik op Deelknop en vervolgens op 'Kopieer naar iMovie'. Uw muziekmemo wordt geëxporteerd naar iMovie, waarna iMovie automatisch wordt geopend.

Een nieuwe film maken en delen op YouTube of Facebook

Nadat een GarageBand-nummer of muziekmemo is gedeeld met iMovie, kunt u het nummer of de memo delen op YouTube of Facebook

1. Als u geen iMovie-projecten hebt op uw apparaat, maakt iMovie automatisch een nieuwe film. Als u wel iMovie-projecten hebt op uw apparaat, tikt u op 'Maak nieuwe film' zodra iMovie is geopend. Uw nummer of muziekmemo verschijnt automatisch in de tijdbalk van de nieuwe film.
  2. Tik op 'Gereed' en vervolgens op Deelknop onder in het scherm.
  3. Tik op 'YouTube' of 'Facebook' en log in bij uw Google/YouTube-account of Facebook-account.
  4. Selecteer een grootte en voer eventuele tags voor metagegevens in die u wilt toevoegen. Tik vervolgens op 'Deel'.
  5. Tik op 'Publiceer'. U ontvangt een bevestiging dat de film is gepubliceerd.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.