Als het abonnement dat u wilt opzeggen, niet wordt vermeld

Als u een abonnement wilt opzeggen, maar u het niet in de lijst ziet staan, probeert u het volgende.

Als het abonnement dat u wilt opzeggen, een iCloud-opslagabonnement is

Als het abonnement niet via Apple wordt gefactureerd

Ziet u het abonnement niet staan wanneer u de stappen volgt om uw abonnement op te zeggen? Mogelijk hebt u dat abonnement dan bij een ander bedrijf gekocht.

Zoek het transactiebedrag voor het abonnement op uw bankafschrift. Als op uw bankafschrift niet Apple, apple.com/bill of iets vergelijkbaars wordt vermeld, wordt het abonnement niet door Apple aan u geleverd. Neem contact op met het bedrijf dat het abonnement aan u levert om het abonnement op te zeggen. Op afschriften wordt vaak de naam van het bedrijf vermeld, zoals Hulu, Pandora, YouTube, Amazon, HBO, enzovoort.

Als u meer dan één Apple ID hebt

Wanneer u de stappen volgt om uw abonnement op te zeggen, ziet u abonnementen waarvoor u zich hebt aangemeld met uw Apple ID. Als u nog een Apple ID hebt, logt u in met die Apple ID en probeert u opnieuw op te zeggen.

Apple ID vergeten?

Als een gezinslid het abonnement heeft afgesloten

U kunt het abonnement van een gezinslid niet opzeggen. Vraag uw gezinslid om het abonnement op te zeggen op zijn of haar eigen apparaat. Als het gaat om een gedeeld apparaat, vraagt u het gezinslid om in te loggen met zijn of haar Apple ID en het abonnement op te zeggen.

Als u wilt dat kinderen toestemming vragen voordat ze een abonnement kopen, kunt u 'Vraag om te kopen' inschakelen.

Als u een AppleCare-abonnement wilt opzeggen

Contact opnemen met Apple Support

Als u het abonnement nog steeds niet kunt vinden en opzeggen, neemt u contact op met Apple Support.