Als je muziekideeën van Muziekmemo's niet worden bijgewerkt naar iCloud

Lees wat je kunt doen als je muziekideeën van Muziekmemo's voortdurend bijgewerkt lijken te worden naar iCloud.

Als je Muziekmemo's gebruikt in combinatie met iCloud, worden de muzikale ideeën in je Bibliotheek automatisch bijgewerkt naar iCloud. Als er ideeën zijn die voortdurend lijken te worden bijgewerkt, heeft je iOS-apparaat misschien niet genoeg opslagruimte. Je kunt op je iOS-apparaat zien hoeveel opslagruimte het nog heeft.

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Opslag en iCloud-gebruik' > 'Beheer opslag'. Je ziet een lijst met apps en de opslagruimte die ze gebruiken. Tik voor meer informatie over het gebruik van een app op de app in de lijst. Gegevens in de cache en tijdelijke gegevens worden mogelijk niet meegeteld als gebruikte opslagruimte.

Afhankelijk van de app kun je mogelijk bepaalde inhoud van de app verwijderen of de hele app met alle bijbehorende inhoud. Als het apparaat bijna vol is en iOS geen ruimte kan vrijmaken, krijg je mogelijk de waarschuwing 'Opslagruimte bijna vol'. Als je deze waarschuwing krijgt, moet je handmatig materiaal verwijderen.