Over de macOS Sierra 10.12.3-update

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS Sierra.

De macOS Sierra 10.12.3-update verbetert de stabiliteit en beveiliging van je Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Verbetert automatische videokeuze op MacBook Pro (15-inch, oktober 2016).
  • Lost grafische problemen op bij het coderen van Adobe Premiere Pro-projecten op MacBook Pro met Touch Bar (13-inch en 15-inch, oktober 2016).
  • Lost een probleem op dat het zoeken naar gescande pdf-documenten in Preview voorkwam.
  • Lost een compatibiliteitsprobleem op met pdf-documenten die worden geëxporteerd terwijl codering is ingeschakeld.
  • Lost een probleem op dat voorkwam dat sommige externe programma's afbeeldingen correct konden importeren vanaf digitale camera's.

Inhoud voor bedrijven: lost een probleem op waardoor netwerkaccounts of gebruikersaccounts in de cache (zoals Active Directory-accounts) die het wachtwoordbeleid maxFailedLoginAttempts gebruiken, uitgeschakeld werden.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.