Over de appcompatibiliteitsmelding op iPhone, iPad of iPod touch

Als u een melding ziet waarin staat dat een app niet compatibel is met de iOS-versie op uw apparaat, leest u hieronder wat u moet doen.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Bij gebruik van een app van derden, krijgt u mogelijk een van deze meldingen te zien:

• [naam van de app] moet worden bijgewerkt. Deze app is niet geschikt voor toekomstige iOS-versies. De ontwikkelaar van deze app moet de app bijwerken om deze compatibel te maken.
  • [naam van de app] moet worden bijgewerkt. Deze app moet door de ontwikkelaar worden bijgewerkt om te kunnen werken met iOS 11.

Deze meldingen betekenen dat een app door de ontwikkelaar moet worden bijgewerkt, zodat de app ook werkt op apparaten met iOS 11. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info' > 'Apps' om een lijst met apps op uw apparaat te zien die moeten worden bijgewerkt.

Als u een app hebt die moet worden bijgewerkt, probeert u het volgende:

• Kijk in de App Store of er een bijgewerkte versie beschikbaar is voor de app. Mogelijk moet u een andere app downloaden, of een upgrade aanschaffen van een nieuwere versie van de app.
  • Neem contact op met de ontwikkelaar of ga naar de website van de ontwikkelaar voor meer informatie.

Als een ontwikkelaar de app niet langer ondersteunt of ontwikkelt, kunt u in de App Store zoeken naar vergelijkbare apps van andere ontwikkelaars.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.