Over iTunes U

iTunes U biedt alles wat u nodig hebt voor het klaslokaal op een iPad.

Met iTunes U maakt u lessen met apps en uw eigen materiaal, verzamelt en beoordeelt u opdrachten van studenten, start u klassikale besprekingen of praat u een-op-een met studenten om vragen te beantwoorden en feedback te geven.

Dit kunt u als leerkracht allemaal doen met iTunes U:

• Lessen plannen, opdrachten beoordelen en verbonden blijven, allemaal op uw iPad.
  • Uw eigen lesmateriaal uploaden en delen, inclusief documenten, werkbladen, webkoppelingen, foto's en video's van diverse aanbieders van documenten.
  • Alle leerlingen geboeid houden met apps, boeken, video's, podcasts en meer uit de iTunes Store, de App Store en de iBooks Store.
  • Instructies en opmerkingen toevoegen aan pdf's met behulp van ingebouwde annotatietools.
  • Bekijken wanneer studenten opdrachten hebben ingezien of voltooid en studenten eraan herinneren wanneer opdrachten moeten worden ingeleverd.
  • Het werk van studenten beoordelen en de vooruitgang van uw klas volgen in het boek met cijferlijsten.
  • De weergave van één student gebruiken om individuele aandacht te geven voor snelle controles of ouderavonden.
  • Vragen beantwoorden in een-op-een-gesprekken of discussies starten met de klas met behulp van groepsdiscussies.
  • Studenten geïnformeerd houden en zorgen dat ze op de les voorbereid zijn met behulp van meldingen.

Instellingen die gebruikmaken van Apple School Manager en beheerde Apple ID's kunnen bovendien roosters importeren om het maken van cursussen te stroomlijnen. Verder kunnen docenten die verbonden zijn aan gekwalificeerde instellingen, cursussen publiceren in de iTunes U-catalogus zodat deze voor iedereen gratis beschikbaar zijn.