Over de macOS Sierra 10.12.2-update

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS Sierra.

De macOS Sierra 10.12.2-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers. Deze update doet het volgende:

• Verbetert de configuratie en betrouwbaarheid van Automatisch ontgrendelen.
  • Maakt de toevoeging van een knop voor Chinese trackpadinvoer aan de regelbalk van de Touch Bar mogelijk.
  • Voegt support toe voor het maken van schermafbeeldingen van de Touch Bar met behulp van het programma Grab of de toetscombinatie Command-Shift-6.
  • Lost een probleem op waardoor de Touch Bar-emoji-kiezer op het beeldscherm verschijnt.
  • Lost grafische problemen op de MacBook Pro (eind 2016) op.
  • Lost een probleem op waarbij de bescherming van de systeemintegriteit werd uitgeschakeld op sommige MacBook Pros (eind 2016).
  • Verbetert de configuratie en uitschrijfervaring voor Bureaublad en Documenten van iCloud.
  • Lost een probleem met de levering van waarschuwingen van Geoptimaliseerde opslag op.
  • Verbetert de geluidskwaliteit tijdens het gebruik van Siri en FaceTime met Bluetooth-koptelefoons.
  • Verbetert de stabiliteit van Foto's tijdens het aanmaken en bestellen van boeken.
  • Lost een probleem op waarbij binnenkomende Mail-berichten niet werden weergegeven tijdens het gebruik van een Microsoft Exchange-account.
  • Lost een probleem op waarbij de installatie werd voorkomen van Safari-extensies die buiten de galerij met Safari-extensies zijn gedownload.
  • Voegt support toe voor nieuwe installaties van Windows 8 en Windows 7 met behulp van Boot Camp op ondersteunde Macs.
  • Lost een probleem op waardoor werd voorkomen dat bepaalde beeldschermresoluties beschikbaar waren op beeldschermen van andere fabrikanten.
  • Voegt support toe voor meer RAW-structuren van digitale camera's.

Inhoud voor bedrijven:

• Verbetert de prestaties tijdens het zoeken in de globale adreslijst voor een Microsoft Exchange-account in Contacten.
  • Verbetert de betrouwbaarheid tijdens het gebruik van gedelegeerde agenda's en het uitstellen van Microsoft Exchange-activiteiten.
  • Verbetert de support voor Smart Card-authenticatie in het inlogvenster.
  • Maakt 802.1X-clients mogelijk die zijn geconfigureerd voor het gebruik van Systeemmodus om automatisch opnieuw verbinding te maken met het netwerk wanneer gebruikers uitloggen.
  • Lost een probleem op met het pushen van VPN-payloads naar MDM-clients via een configuratieprofiel.
  • Verbetert het beheer van software-updates op de achtergrond en Safari-internetplugins via configuratieprofielen.
  • Stelt beheerders in staat om een beveiligingsfunctie uit te schakelen waarvoor bevestiging is vereist voordat verbinding wordt gemaakt met bepaalde netwerkvolumes.
  • Lost een probleem met Agenda op waarbij werd voorkomen dat gedelegeerde agenda's in het contextuele menu van Agenda werden weergegeven tijdens het Control-klikken van een activiteit.
  • Lost een probleem op waarbij werd voorkomen dat de functie Partitieschijf van Schijfkopiehulpprogramma functioneerde tijdens het implementeren van een systeemafbeelding via het netwerk.
  • Lost een probleem met Xsan 5 op waarbij een opeenvolgende failover kan voorkomen dat Xsan-clients toegang hebben tot bestanden op het volume.
  • Voorkomt een potentiële kernel panic tijdens het zoeken naar een DFS-naamruimte in Finder.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.