Films, tv-programma's en live-materiaal bekijken in de Apple TV-app

Ontdek meer van waar u graag naar kijkt. Koop of huur films en tv-programma's. En abonneer u alleen op de kanalen die u wilt bekijken. Met de Apple TV-app kunt u alles op één plek en op al uw apparaten doen.

U kunt de Apple TV-app gebruiken op een iPhone of iPod touch met de nieuwste versie van iOS, iPad met de nieuwste versie van iPadOS, Mac met de nieuwste versie van macOS, Apple TV 4K of Apple TV HD met de nieuwste versie van tvOS, Apple TV (3e generatie) met Apple TV-software-update 7.3 of hoger, in aanmerking komende smart-tv's en op sommige streamingapparaten.

De Apple TV-app is niet in alle landen of regio's beschikbaar. Kijk of de Apple TV-app beschikbaar is in uw land of regio.

De Apple TV-app verkennen

Gebruik de tabbladen aan de boven- of onderkant van uw scherm om door de Apple TV-app te navigeren.

Nu kijken

Nu kijken

Via 'Nu kijken' vindt u uw favoriete tv-programma's en films. Hier vindt u 'Volgende', waarmee u verder kunt gaan waar u bent gebleven op elk apparaat dat is ingelogd bij de Apple TV-app met uw Apple ID. U kunt zich ook abonneren op Apple TV-kanalen om te genieten van meer favorieten. Blader door films en tv-programma's die u kunt kopen. Huur films. Vind meer suggesties voor films en tv-programma's en speciale selecties op basis van alles waarnaar u graag kijkt.

Bibliotheek

Bibliotheek

Op het tabblad 'Bibliotheek' vindt u al uw aankopen, samen met de huidige gehuurde items. Op uw iPhone, iPad, iPod touch en Mac ziet u op het tabblad 'Bibliotheek' ook films, tv-programma's en materiaal van Apple TV-kanalen die u hebt gedownload naar uw apparaat.

Zoek

Zoek

Op het tabblad 'Zoek' kunt u trending materiaal zien en kunt u films en tv-programma's zoeken op titel, acteur en meer.

Bepalen wat wordt afgespeeld

Gebruik regelaars in de app om af te spelen, te pauzeren, ondertiteling in te schakelen, AirPlay in te schakelen en de controle te hebben over wat er wordt afgespeeld. De afspeelregelaars vindt u hier:

• Op een iPhone, iPad of iPod touch tikt u op het scherm.
  • Op een Mac of pc beweegt u uw muis of tikt u op het trackpad.
  • Op een Apple TV, smart-tv of streamingapparaat gebruikt u de afstandsbediening.

Instellingen wijzigen

• Op een iPhone, iPad of iPod touch gaat u naar 'Instellingen' > 'TV'.
  • Op een Mac opent u de Apple TV-app en kiest u 'TV' > 'Voorkeuren'.
  • Op een Apple TV gaat u naar 'Instellingen' > 'Apps' > 'TV'.
  • Op een smart-tv of streamingapparaat opent u de Apple TV-app en gaat u naar 'Instellingen'.

Hier kunt u 'Gebruik afspeelgeschiedenis' uitschakelen als u geen aanbevelingen wilt zien op basis van wat u kijkt. Wis de afspeelgeschiedenis om uw kijkgeschiedenis op al uw apparaten te verwijderen. Afhankelijk van uw apparaat vindt u hier ook extra instellingen.

Als u een iPhone of iPad Wi-Fi + Cellular-model hebt, tikt u op 'iTunes-video's' om mobiele data voor afspelen te gebruiken om films en tv-programma's te streamen wanneer uw apparaat is verbonden met een mobiel netwerk en mobiele data gebruikt. U kunt mobiele data ook uitschakelen om alleen materiaal te streamen wanneer uw apparaat is verbonden met een wifinetwerk.

Als u beperkingen voor de Apple TV-app wilt inschakelen, gebruikt u 'Schermtijd' op uw iPhone, iPad, iPod touch of 'Schermtijd' op uw Mac. U kunt ook beperkingen op uw Apple TV, smart-tv of streamingapparaat inschakelen.

Meer doen met de Apple TV-app

U mag de Apple TV-app alleen gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Lees de volledige algemene voorwaarden.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.