Films, tv-programma's en live-materiaal bekijken in de Apple TV-app

Bekijk films en tv-programma's van populaire streamingdiensten (zoals Apple TV+) en abonneer u op premiumkanalen. Dit en meer kunt u doen met de Apple TV-app.

Het tabblad 'Kijk nu' in de Apple TV-app

Als dit de eerste keer is dat u de Apple TV-app gebruikt

Controleer of uw apparaat geschikt is voor de Apple TV-app.

Als u een smart-tv of streamingapparaat gebruikt, moet u mogelijk eerst de Apple TV-app configureren.

De Apple TV-app is al geïnstalleerd op uw Apple apparaten. Om de nieuwste functies te kunnen gebruiken, moet u ervoor zorgen dat uw apparaat de nieuwste versie van iOS, iPadOS, macOS of tvOS gebruikt.

De Apple TV-app gebruiken

Zoek en koop films en tv-programma's. Neem een abonnement op streamingdiensten zoals Apple TV+. Houd bij waar u naar kijkt, en dat alles in de Apple TV-app.

Als u een kabel-tv-abonnement hebt, kunt u materiaal daarvan bekijken in de Apple TV-app. Lees hoe u op uw iPhone, iPad of iPod touch inlogt bij uw tv-aanbieder of hoe u uw betaal-tv- of kabel-tv-abonnement gebruikt op uw Apple TV.

Pauzeren, vooruitspoelen en bepalen hoe u kijkt

Tijdens het kijken kunt u met de afspeelregelaars het afspelen pauzeren, stukken overslaan, ondertitels inschakelen enzovoort.

De afspeelregelaars worden getoond wanneer u de Apple TV-app opent op uw apparaat en het afspelen van een aflevering of film start.

U mag de Apple TV-app alleen gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Lees de volledige algemene voorwaarden.

De Apple TV-app en sommige functies van de Apple TV-app zijn niet in alle landen en regio's beschikbaar. Lees wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.