Nieuw in Keynote voor Mac

Informatie over de nieuwe functies in Keynote 9.2 voor Mac.

Nieuwe filmstructuren

Voeg eenvoudig films met HEVC-structuur toe aan presentaties, waardoor een kleinere bestandsgrootte met behoud van de visuele kwaliteit mogelijk wordt gemaakt.

Meer informatie

Snelle besturing

Spring naar een specifieke dia in een presentatie met een nieuw menucommando.

Toegankelijkheidsverbeteringen

Voeg toegankelijkheidsbeschrijvingen toe aan audio en video.

Meer informatie

En verder

• Verbeterde toegankelijkheid van geëxporteerde pdf's.

Krijg volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies in Keynote voor Mac.

Nieuw in Keynote 9.1 voor Mac

• Wijzig de stijl van de tekst door deze te vullen met verlooptinten of afbeeldingen, of door nieuwe contourstijlen toe te passen. Meer informatie
  • Plaats afbeeldingen, vormen en vergelijkingen regelgeordend in tekstvakken, zodat deze meebewegen met de tekst. Meer informatie
  • Wijzig basisdia’s terwijl u samenwerkt aan een presentatie.
  • Door gebruik te maken van gezichtsdetectie worden personen op foto's op intelligente wijze gepositioneerd in plaatsaanduidingen en objecten.

Nieuw in Keynote 9.0 voor Mac

• Maak en deel geanimeerde GIF's door een of meer dia's te exporteren.
  • Bewaar aangepaste vormen voor gebruik in andere presentaties en open ze op elk apparaat met iCloud. Meer informatie
  • Maak thema's aan om te gebruiken als een model voor nieuwe presentaties en open ze op elk apparaat met iCloud Meer informatie
  • Dia's met aangepaste brede verhoudingen worden nu beter weergegeven in het navigatiepaneel, de lichttafelweergave en het presentatorbeeldscherm.
  • Verbeterde prestaties bij samenwerking aan presentaties.
  • Gegroepeerde objecten wijzigen terwijl u samenwerkt.
  • Ondersteuning voor verticale tekst in vormen en tekstvakken voor Chinees, Japans en Koreaans. Meer informatie

Nieuw in Keynote 8.2 voor Mac

• Gebruik de donkere modus om Keynote een dramatische en donkere look te geven. Vereist macOS Mojave Meer informatie
  • Met de ondersteuning voor Continuïteitscamera kunt u een foto maken of een document scannen met uw iPhone of iPad. Vervolgens verschijnt deze foto of scan automatisch in de presentatie op uw Mac. Vereist macOS Mojave en iOS 12Meer informatie
  • U kunt direct in een dia eenvoudig audio opnemen, bewerken en afspelen. Meer informatie
  • Verfraai uw presentaties met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Nieuw in Keynote 8.1 voor Mac

• Voeg fraaie wiskundige vergelijkingen toe in de LaTeX- of MathML-notatie. Meer informatie
  • De kolommen en staven met afgeronde hoeken geven diagrammen een nieuw uiterlijk.
  • Verfraai uw presentaties met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verbeterde compatibiliteit met Microsoft PowerPoint.
  • Verbeterde ondersteuning voor Arabisch en Hebreeuws. Meer informatie

Nieuw in Keynote 8.0 voor Mac

• Werk in realtime samen aan presentaties die in Box worden bewaard. Vereist macOS High SierraMeer informatie
  • Gebruik ringdiagrammen om gegevens op een aantrekkelijke nieuwe manier te visualiseren.
  • Voeg een interactieve afbeeldingengalerij toe waarmee u een verzameling foto's kunt bekijken.
  • Verfraai uw presentaties met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Extra opties voor het verkleinen van de bestandsgrootte van presentaties.

Nieuw in Keynote 7.3 voor Mac

• Het is nu mogelijk om de objectenlijst te filteren door objectnamen te typen. Meer informatie
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Nieuw in Keynote 7.2 voor Mac

• Verfraai uw documenten met een bibliotheek met meer dan 500 professioneel getekende vormen. Meer informatie
  • Reageer op opmerkingen en neem deel aan gesprekken in een reeks. Meer informatie
  • Bespaar tijd tijdens het typen dankzij de nieuwe opties voor autocorrectie en tekstvervanging. Meer informatie
  • Wijzig notities van de presentator terwijl u dia's weergeeft in de lichttafelweergave.
  • Scrol waar u maar wilt met nieuwe opties voor pannen en zoomen. Meer informatie
  • Verbeterde ondersteuning voor Hebreeuws en Arabische talen.
  • De functies 'Aandelen' en 'Valuta' retourneren nu gegevens van de sluiting van de vorige beursdag. Meer informatie

Nieuw in Keynote 7.1 voor Mac

• De nieuwe objectenlijst maakt het eenvoudig om objecten te selecteren, te wijzigen en te organiseren, zelfs op ingewikkelde dia's. Meer informatie
  • Nieuwe optie om notities van de presentator weer te geven op een zwarte achtergrond zodat deze eenvoudiger te lezen zijn tijdens presentaties bij weinig licht.
  • Open met een wachtwoord beveiligde documenten snel met Touch ID op de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar. Meer informatie
  • Vervang eenvoudig lettertypen in een hele presentatie.
  • Zorg voor beter leesbare cirkeldiagrammen met de nieuwe toelichtingslijnen.
  • Up-to-date effecteninformatie in tabellen dankzij nieuwe functies voor aandelen en valuta. Meer informatie
  • Post interactieve presentaties op Medium, WordPress en andere websites. Meer informatie
  • Importeer Keynote 1.0-presentaties. Meer informatie
  • Pas datums, tijden en valuta aan voor uw taal of regio.

Nieuw in Keynote 7.0 voor Mac

• Samenwerking in realtime (bètafunctie).
    • Wijzig samen met anderen een presentatie in Keynote op de Mac, iPad, iPhone en op iCloud.com.
    • Maak een presentatie openbaar of deel deze met specifieke personen
    • Bekijk wie er nog meer aan de presentatie werkt
    • Bekijk de cursors van andere deelnemers terwijl ze het document wijzigen. Meer informatie
  • Met Keynote Live kunt u een diavoorstelling weergeven die kijkers kunnen volgen vanaf hun Mac, iPad en iPhone en via iCloud.com. Meer informatie
  • Open en wijzig Keynote '05-presentaties. Meer informatie
  • Gebruik tabs om te werken met meerdere presentaties in één venster.
  • Ondersteuning voor afbeeldingen met een breed kleurengamma.