Nieuw in Keynote voor Mac

Meer informatie over de nieuwste updates voor Keynote voor Mac 8.2.

Het symbool voor de donkere modus

Donkere modus

Geef Keynote een dramatische en donkere look. Vereist macOS Mojave.

Meer informatie

Het camerasymbool

Continuïteitscamera

Als u een foto maakt of een document scant met uw iPhone of iPad, verschijnt deze foto of scan automatisch in de presentatie op uw Mac. Vereist macOS Mojave en iOS 12

Meer informatie

Het microfoonsymbool

Audio opnemen

Eenvoudig audio opnemen, bewerken en afspelen, direct op een dia.

Meer informatie

En verder

• Uw presentaties verfraaien met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies in Keynote voor Mac.

Nieuw in Keynote voor Mac 8.1

• Fraaie wiskundige vergelijkingen toevoegen in de LaTeX- of MathML-notatie. Meer informatie
  • De kolommen en staven met afgeronde hoeken geven diagrammen een nieuw uiterlijk.
  • Uw presentaties verfraaien met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verbeterde compatibiliteit met Microsoft PowerPoint.
  • Verbeterde ondersteuning voor Arabisch en Hebreeuws. Meer informatie

Nieuw in Keynote voor Mac 8.0

• In realtime samenwerken aan presentaties die op Box worden bewaard. Vereist macOS High SierraMeer informatie
  • Ringdiagrammen gebruiken om gegevens op een aantrekkelijke nieuwe manier te visualiseren.
  • Een interactieve afbeeldingengalerij toevoegen waarmee u een verzameling foto's kunt bekijken.
  • Uw presentaties verfraaien met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Extra opties voor het verkleinen van de bestandsgrootte van presentaties.

Nieuw in Keynote voor Mac 7.3

• Het is nu mogelijk om de objectenlijst te filteren door objectnamen te typen. Meer informatie
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Nieuw in Keynote voor Mac 7.2

• Verfraai uw documenten met een bibliotheek met meer dan 500 professioneel getekende vormen. Meer informatie
  • Reageer op opmerkingen en neem deel aan gesprekken in een reeks. Meer informatie
  • Bespaar tijd tijdens het typen dankzij de nieuwe opties voor autocorrectie en tekstvervanging. Meer informatie
  • Bewerk notities voor de presentator terwijl u dia's weergeeft in de lichttafelweergave.
  • Scrol waar u maar wilt met nieuwe opties voor pannen en zoomen. Lees meer
  • Verbeterde ondersteuning voor Hebreeuws en Arabische talen.
  • De functies 'Aandelen' en 'Valuta' retourneren nu gegevens van de sluiting van de vorige beursdag. Meer informatie

Nieuw in Keynote voor Mac 7.1

• De nieuwe objectenlijst maakt het eenvoudig om objecten te selecteren, te wijzigen en te organiseren, zelfs op ingewikkelde dia's. Meer informatie
  • Nieuwe optie om aantekeningen voor de presentator weer te geven op een zwarte achtergrond zodat deze eenvoudiger te lezen zijn tijdens presentaties bij weinig licht.
  • Open met een wachtwoord beveiligde documenten snel met Touch ID op de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar. Meer informatie
  • Lettertypen eenvoudig vervangen in een volledige presentatie.
  • Beter leesbare cirkeldiagrammen dankzij nieuwe toelichtingslijnen.
  • Up-to-date effecteninformatie in tabellen dankzij nieuwe functies voor aandelen en valuta. Meer informatie
  • Interactieve presentaties plaatsen op Medium, WordPress en andere websites. Meer informatie
  • Keynote 1.0-presentaties importeren. Meer informatie
  • Datums, tijden en valuta aanpassen voor uw taal of regio.

Nieuw in Keynote voor Mac 7.0

• Realtime samenwerking (bètafunctie).
    • Samen met anderen een presentatie wijzigen in Keynote op de Mac, iPad, iPhone en op iCloud.com.
    • Een presentatie openbaar maken of delen met specifieke personen
    • Zien wie er nog meer aan de presentatie werkt
    • De cursors van andere deelnemers zien terwijl ze het document wijzigen. Meer informatie
  • Met Keynote Live kunt u een diavoorstelling weergeven die kijkers kunnen volgen vanaf hun Mac, iPad en iPhone en via iCloud.com. Meer informatie
  • Keynote '05-presentaties openen en wijzigen. Meer informatie
  • Tabs gebruiken om te werken met meerdere presentaties in één venster.
  • Ondersteuning voor afbeeldingen met een breed kleurengamma.