Nieuw in Keynote voor iPhone, iPad en iPod touch

Lees hier meer over de nieuwe functies in Keynote 12.1 voor iOS en iPadOS.

Dynamische achtergronden

Voeg subtiele beweging en visuele effecten toe aan uw presentatie met dynamische achtergronden die continu bewegen terwijl u van dia naar dia gaat.

Nieuwe thema's

Kies uit nieuwe thema's met animatie waarbij dynamische achtergronden worden gebruikt.

En verder

• Alle dia's in een samengevouwen groep overslaan of juist niet overslaan.

Volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies in Keynote voor iOS vindt u hier voor iPhone en iPod touch of hier voor iPad.

Nieuw in Keynote 12.0 voor iPhone, iPad en iPod touch

• Vergroot dia's tot een maximaal zoomniveau van 400%.
  • Bewerk de lettergrootte nauwkeuriger met tot twee cijfers achter de komma.

Nieuw in Keynote 11.2 voor iPhone, iPad en iPod touch

• Gebruik de camera van de iPhone of iPad om uzelf direct op de dia's te laten zien.
  • Laat deelnemers om de beurt een gedeelde presentatie besturen vanaf hun eigen apparaat.
  • Met radardiagrammen kunt u meerdere variabelen tegelijk visueel vergelijken om gemakkelijk overeenkomsten en verschillen in uw gegevens te laten zien.
  • Nieuwe regelaars voor diavoorstellingen bieden tijdens het presenteren eenvoudig toegang tot het dia-navigatiepaneel, toetscombinaties, live videobronnen of regelaars voor meerdere presentatoren.
  • Kopieer tekst, afbeeldingen en andere items tussen apps op de iPhone met slepen en neerzetten.1
  • Dankzij opties voor flexibele samenwerking kunnen deelnemers anderen toevoegen aan een gedeelde presentatie.2
  • Met directe vertaling kunt u geselecteerde tekst in 11 talen vertalen en de vertaling met één tik aan uw spreadsheet toevoegen.2
  • Audiografiek maakt grafieken voor mensen met een visuele beperking toegankelijk door een audiotoon af te spelen die van toonhoogte verandert om verschillende waarden aan te geven.2

1. Vereist iOS 15
2. Vereist iOS 15 of iPadOS 15

Nieuw in Keynote 11.1 voor iPhone, iPad en iPod touch

• Docenten die de Schoolwerk-app gebruiken om activiteiten in Keynote toe te wijzen, kunnen nu de voortgang van leerlingen bekijken, zoals de bestede tijd.

Nieuw in Keynote 11.0 voor iPhone, iPad en iPod touch

• Gebruik nieuwe bewerkingsregelaars in het infovenster 'Orden' om de vormgeving en de plaatsing van objecten aan te passen.
  • Gebruik schermtoetsenblokken om exacte waarden in te voeren voor onder andere tekstgrootte, afstand en tabelgrootte.
  • Voeg objecten of tabelcellen uit een selectie toe of verwijder ze door erop te tikken of erover te slepen.
  • Een nieuwe optie in 'Meer' > 'Instellingen' > 'Wijzig' om presentaties altijd in de wijzigingsweergave te openen.
  • Voeg links naar telefoonnummers toe aan tabelcellen, tekstobjecten en vormen.
  • Ondersteuning voor schrijven in het Portugees, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.*

* Vereist iPadOS 14.5