Als u een Core Audio-waarschuwingsbericht ziet in GarageBand voor iOS

Als er een Core Audio-waarschuwingsbericht verschijnt wanneer u een nummer wilt afspelen of delen op een iPhone, iPad of iPod touch, moet u het apparaat opnieuw opstarten.

Wanneer het bericht 'Core Audio is niet beschikbaar' verschijnt als u een nummer probeert af te spelen of te delen:

1. Bewaar het GarageBand-nummer:
    • Tik op een iPhone of iPod touch achtereenvolgens op navigatieknop in de regelbalk en op 'Mijn nummers'.
    • Tik op een iPad op 'Mijn nummers' in de regelbalk.
  2. Start het apparaat opnieuw op.
  3. Open GarageBand, open het nummer waarmee u bezig was en probeer dat vervolgens af te spelen of te delen.