macOS Sierra: USB-stuurprogramma van Yamaha Steinberg versie 1.9.9 en ouder

Het USB-stuurprogramma van Yamaha Steinberg versie 1.9.9 of ouder kan ervoor zorgen dat macOS Sierra onverwacht opnieuw wordt opgestart (kernel panic).

Het USB-stuurprogramma van Yamaha Steinberg versie 1.9.9 en ouder kan ervoor zorgen dat macOS niet meer reageert en onverwacht opnieuw wordt opgestart wanneer aangesloten Steinberg-apparaten worden losgekoppeld of uitgeschakeld. Als dat gebeurt, hebt u de optie om onderdelen van dit programma naar de Prullenmand te verplaatsen. Hierdoor wordt het USB-stuurprogramma van Yamaha Steinberg uitgeschakeld om te voorkomen dat het probleem zich opnieuw voordoet.

Download USB-stuurprogramma van Yamaha Steinberg versie 1.9.10 of hoger of neem contact op met Steinberg om te controleren of er een update is die compatibel is met de macOS-versie die u gebruikt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.