Toegang tot Chinese instrumenten en loops in GarageBand voor iOS

Lees meer informatie over hoe u toegang krijgt tot Chinese instrumenten, Apple Loops en Live Loops-sjablonen in GarageBand voor iOS.

GarageBand voor iOS biedt een verzameling traditionele Chinese instrumenten, zoals de pipa, erhu en Chinese slaginstrumenten, samen met Chinese Apple Loops en Live Loops-sjablonen. Als u een Chinees toetsenbord hebt geïnstalleerd voor uw iPhone, iPad of iPod touch, zijn Chinese instrumenten en loops automatisch ingeschakeld. U kunt Chinese instrumenten handmatig inschakelen via het menu Geavanceerde instellingen van GarageBand als dit niet het geval is.

Op iPhone en iPod touch

1. Open GarageBand.
  2. Tik op de knop Instellingen  in de regelbalk en daarna op Nummer.
    Tik op een iPhone 6 Plus op de knop Nummerinstellingen  in de regelbalk.
  3. Tik op Geavanceerd.
  4. Schakel Chinese instrumenten in.

Op iPad

1. Open GarageBand.
  2. Tik op de knop Nummerinstellingen  in de regelbalk.
  3. Tik op Geavanceerd.
  4. Schakel Chinese instrumenten in.