Over de OS X El Capitan v10.11.5-update

Deze update is aanbevolen voor alle gebruikers van OS X El Capitan.

De OS X El Capitan v10.11.5-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update bevat de volgende wijzigingen voor ondernemingen:

• Lost een probleem op waarbij het toepassen van een configuratieprofiel om allowSpotlightInternetResults in te stellen op False erin zou resulteren dat Spotlight een grote hoeveelheid CPU-tijd gebruikt.
  • Lost een probleem op waarbij het toepassen van een configuratieprofiel om ShutDownDisabledWhileLoggedIn in te stellen op True geen effect heeft.
  • Lost een probleem op waarbij maar één NetBoot-schijfkopie wordt weergegeven in het paneel Opstartschijf van Systeemvoorkeuren, zelfs wanneer op de server meerdere NetBoot-schijfkopieën waren geconfigureerd.

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.

Leer hoe u deze OS X-update installeert.