Als in Boot Camp-assistent het bericht 'Onvoldoende ruimte' wordt weergegeven

Hulp bij het oplossen van het foutbericht 'Onvoldoende ruimte'. Dit bericht wordt mogelijk weergegeven wanneer u Windows op een Mac installeert met Boot Camp-assistent.

Het foutbericht verschijnt als de Windows-schijfkopie te groot is voor de tijdelijke partitie die Boot Camp-assistent gebruikt om Windows te installeren.

Als de Windows 10-installatiemedia op USB-stick bijvoorbeeld is geconverteerd naar een ISO-bestand, zal dit te groot zijn omdat het zowel de 32-bits als 64-bits installatieschijfkopie bevat. Om dit probleem op te lossen, dowloadt u een nieuwe ISO-schijfkopie voor de gewenste Windows-versie van de downloadpagina van Microsoft.

Meer informatie

Raadpleeg Windows 10 gebruiken op een Mac met Boot Camp voor instructies over het installeren van Windows 10 met een schijfkopie die u hebt gedownload van de Microsoft-website.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.