Als GarageBand niet werkt op uw iPhone, iPad of iPod touch

Hier vindt u hulp als GarageBand niet start of als uw project niet wordt geopend of afgespeeld.

Probeer het na elke stap opnieuw

1. Tik in de App Store op 'Updates'. Zoek in de lijst naar 'GarageBand'. Als er 'Update' staat naast 'GarageBand', tikt u op 'Update'. Sla deze stap over als dit bericht niet wordt weergegeven.
  2. Als u Audio Units Extensions of Inter-App Audio-apps gebruikt als instrument of effect in GarageBand, informeert u bij de maker of er updates beschikbaar zijn.
  3. Als u een externe audio-interface gebruikt, koppelt u deze los. Als GarageBand nu wel werkt, moet u mogelijk uw audio-interface bijwerken of laten nakijken.
  4. Verwijder alle Audio Units Extensions of Inter-App Audio-apps.
  5. Maak een nieuw nummer en speel het af. Als dit werkt, controleer dan uw andere nummers en solotracks om te zien welke het probleem veroorzaken.
  6. Stel GarageBand opnieuw in. Ga naar 'Instellingen' > 'GarageBand' en tik op 'Stel opnieuw in'. Als u GarageBand opnieuw instelt, blijven uw nummers, presets en patches bewaard. Andere aangepaste instellingen, zoals 24-bits audioresolutie en de instellingen voor Meersporenopname, worden ingesteld op de oorspronkelijke instellingen.
  7. Maak reservekopieën van alle nummers op uw apparaat. Vervolgens verwijdert u GarageBand en downloadt u het opnieuw.

Werkt het nog steeds niet? Neem contact op met Apple Support.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.