Over de OS X El Capitan v10.11.4-update

De OS X El Capitan v10.11.4-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X El Capitan.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

De OS X El Capitan v10.11.4-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Maakt het mogelijk om notities met persoonsgegevens in Notities te beveiligen met een toegangscode.
  • Maakt het mogelijk om notities alfabetisch, op aanmaakdatum of op wijzigingsdatum te sorteren in Notities.
  • Maakt het mogelijk om Evernote-bestanden te importeren in Notities.
  • Voegt ondersteuning toe voor het uitwisselen van Live Photos tussen iOS en OS X via AirDrop en Berichten.
  • Verhelpt een probleem waarbij RAW-afbeeldingen mogelijk er traag openden in Foto's.
  • Maakt het mogelijk om pdf-bestanden vanuit de iBooks-app te bewaren in iCloud, zodat ze op al uw apparaten beschikbaar zijn.
  • Verhelpt een probleem waarbij 't.co'-koppelingen van Twitter niet konden worden geopend in Safari.
  • Voorkomt dat JavaScript-dialoogvensters toegang tot andere webpagina's in Safari blokkeren.
  • Verhelpt een probleem waarbij de postbus 'VIP' niet werkte bij Gmail-accounts.
  • Verhelpt een probleem waarbij USB-audio-apparaten werden losgekoppeld.
  • Verbetert de compatibiliteit en betrouwbaarheid van Apple USB-C-multipoortadapters.

Inhoud voor bedrijven:

• Verhelpt een probleem waarbij een zwart scherm kon worden weergegeven na inloggen als rootgebruiker.
  • Verhelpt een probleem waarbij het niet mogelijk was om bij gebruik van Schermdeling op de knop 'Sta toe' of 'Sta altijd toe' te klikken in Sleutelhangertoegang.
  • Verhelpt een probleem waarbij Migratie-assistent niet kon worden geopend wanneer automatisch inloggen was uitgeschakeld door middel van een configuratieprofiel.
  • Verhelpt een probleem waarbij Mail de datum en tijd van bepaalde agenda-items van Microsoft Exchange niet kon weergeven.
  • Biedt compatibiliteit met de Cisco AnyConnect VPN-client.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van wifiverbindingen met een persoonlijke hotspot.

Gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: Apple-beveiligingsupdates.

Uw Mac bijwerken

Gebruik de Mac App Store om de update te installeren. U doet er goed aan een reservekopie van de Mac te maken voordat u de update uitvoert. Sommige updates worden pas weergegeven nadat eerst andere updates zijn geïnstalleerd. U moet alle beschikbare updates installeren en de installatie zonder onderbreking laten voltooien. U kunt deze update ook krijgen via de website Apple Support Downloads. Als u OS X met software van andere fabrikanten hebt gewijzigd of OS X op andere manieren hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.