Apple FIPS-cryptografische modules v6.0 voor OS X El Capitan v10.11

Lees meer over cryptografische modules voor OS X: Apple OS X CoreCrypto-module v6.0 en Apple OS X CoreCrypto-kernelmodule v6.0.

De cryptografische modules voor OS X El Capitan – Apple OS X CoreCrypto-module v6.0 en Apple OS X CoreCrypto-kernelmodule v6.0 – vereisen geen configuratie voor de ‘FIPS-modus’ om te voldoen aan FIPS 140-2 op apparaten met OS X El Capitan v10.11.

Raadpleeg de Crypto Officer Role Guide voor de compatibiliteit van FIPS 140-2 met OS X El Capitan v10.11 voor alle instructies voor het juiste gebruik van de modules.

Publicatiedatum: