Het afleveradres wijzigen voor fotobestellingen in Foto's voor macOS

Voordat u een bestelling voor fotoproducten plaatst, kunt u met de volgende stappen het afleveradres bekijken en wijzigen.

Een nieuw adres toevoegen aan de contactkaart

Foto's gebruikt Mijn kaart in de app Contacten van de Mac om het standaardafleveradres voor de fotobestellingen op te zoeken.

Als u de adressen op de contactkaart wilt wijzigen, of als u een adres wilt toevoegen, kunt u dat doen in de app Contacten. U kunt het ook doen op de bestelpagina van Foto's:

1. Schakel het aankruisvak naast uw naam in. Als Foto's Gesuggereerde adressen weergeeft, selecteert u het standaardadres of klikt u op 'Negeer suggesties'.
  2. Klik op uw adres, dat onder uw naam staat, en kies 'Bewerk' in het menu dat wordt weergegeven.
  3. Uw contactkaart wordt weergegeven. Schuif naar de adressectie en selecteer het type adres dat u toevoegt (thuis, werk of anders). Voeg daarna het nieuwe adres toe in de lege velden met de namen Straat, Plaats, Provincie, Postcode en Land. Klik op 'OK' om de wijzigingen op te slaan.
  4. Klik nogmaals op het adres om het in de lijst met adressen, inclusief het nieuwe adres dat u net hebt toegevoegd, te selecteren.
  5. Selecteer de knop 'Bestel' om verder te gaan.

Kies een adres op de contactkaart

Als er meerdere adressen op uw contactkaart staan, kunt u met deze stappen het te gebruiken adres selecteren:

1. Schakel in het venster 'Naar de kassa' het aankruisvak naast uw naam in. Als Foto's Gesuggereerde adressen weergeeft, selecteert u het standaardadres of klikt u op 'Negeer suggesties'.
  2. Klik op het adres onder uw naam. De andere adressen in de contactkaart worden in een menu weergegeven. Kies het adres dat u wilt gebruiken.
    Een ander adres kiezen
  3. Selecteer de knop 'Bestel' om verder te gaan.

Verzenden naar iemand anders

U kunt de bestelling ook laten verzenden naar iemand anders:

1. Klik op 'Voeg afleveradres toe' in het venster 'Naar de kassa'.
  2. Selecteer een persoon in uw contacten. Als de persoon die de bestelling moet ontvangen geen contactkaart heeft, klikt u op 'Nieuw' om een kaart te maken.
  3. Voeg een adres toe voor deze nieuwe contact in de lege velden met de namen Straat, Plaats, Provincie, Postcode en Land.
  4. Selecteer de knop 'Bestel' om verder te gaan.

Het is belangrijk dat u het juiste adres kiest

Als de bestelling is geplaatst, kan Apple het afleveradres niet meer wijzigen. Als u een bestelling plaatst met het verkeerde adres, kunt u de bestelling binnen 30 minuten na plaatsing annuleren door naar de pagina Bestelgeschiedenis van Apple Photo Services te gaan. U kunt de bestelling dan opnieuw plaatsen met het correcte adres.

Als u een bestelling in Japan, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland en Hongkong plaatst, hebt u 90 minuten om deze te annuleren.

Als u iPhoto of Aperture gebruikt