Over de OS X El Capitan v10.11.2-update

De OS X El Capitan v10.11.2-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X El Capitan.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

De OS X El Capitan v10.11.2-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van een Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Verbetert de betrouwbaarheid van wifi.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van Handoff en AirDrop.
  • Verhelpt een probleem waarbij Bluetooth-apparaten werden losgekoppeld.
  • Verhelpt een probleem waarbij Mail geen berichten kon verwijderen in een offline Exchange-account.
  • Verhelpt een probleem waarbij foto's niet via een USB-kabel konden worden geïmporteerd vanaf een iPhone naar een Mac.
  • Verbetert iCloud-fotodeling voor Live Photos
  • Verhelpt een probleem waarbij de Mail-upgrade niet kon worden voltooid.
  • Verhelpt een probleem waarbij niet kon worden ingelogd bij FaceTime en Berichten.

Inhoud voor bedrijven:

• Verhelpt een probleem waarbij het opnieuw installeren van een configuratieprofiel met een Active Directory Certificate-payload tot gevolg had dat Certificates werden verwijderd in plaats van bijgewerkt.
  • Verhelpt een probleem waarbij in Safari meerdere keren werd gevraagd om inloggegevens bij gebruik van NTLM-identiteitscontrole.
  • Staat 'deferred enablement' toe bij het gebruik van het commando fdesetup om FileVault in te schakelen voor mobiele accounts.

Gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: Apple-beveiligingsupdates.

Uw Mac bijwerken

Gebruik de Mac App Store om de update te installeren. U doet er goed aan een reservekopie van de Mac te maken voordat u de update uitvoert.

Sommige updates worden pas weergegeven nadat eerst andere updates zijn geïnstalleerd. U moet alle beschikbare updates installeren en de installatie zonder onderbreking laten voltooien. U kunt deze update ook krijgen via de website Apple Support Downloads. Als u OS X met software van andere fabrikanten hebt gewijzigd of OS X op andere manieren hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.