Statussymbolen op Apple Watch

Meer informatie over wat de statussymbolen boven in het scherm betekenen.

groene bliksemschicht

Uw Apple Watch wordt opgeladen.

hangslot

Uw Apple Watch is vergrendeld. Tik erop om de toegangscode in te voeren.

vliegtuigsymbool

Vliegtuigmodus is ingeschakeld. Draadloze functies zijn uit tot u deze instelling uitschakelt. U kunt nog wel andere functies gebruiken op uw Watch.

maansymbool

'Niet storen' is ingeschakeld. Gesprekken en meldingen geven pas geluid en verlichten het scherm als u deze instelling uitschakelt. U hoort nog wel alarmen.

Symbool Theatermaskers

Theatermodus is ingeschakeld. Stille modus is ingeschakeld en het scherm blijft donker tot u erop tikt of een knop indrukt.1 Open het bedieningspaneel en tik op het symbool om de theatermodus uit te schakelen.

symbool rode stip

U hebt een melding ontvangen. Veeg omlaag op de wijzerplaat om de melding te lezen.

work-outsymbool

Deze wordt weergegeven wanneer u Work-out gebruikt. Als u work-outsymbool nog ziet nadat u de work-out hebt beëindigd, herstart u uw Watch.

Audiosymbool

Tik op Audiosymbool om de audio-uitvoer te schakelen tussen gekoppelde Bluetooth-headsets, luidsprekers en accessoires.

rood iPhone-symbool

Uw Apple Watch is niet verbonden met uw iPhone. Plaats uw apparaten dichter bij elkaar of schakel de vliegtuigmodus uit.

wifisymbool

Wanneer de Apple Watch verbinding maakt met een wifi-netwerk in plaats van met de iPhone, wordt wifisymbool weergegeven in het bedieningspaneel.

groene punten

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) is verbonden met een mobiel netwerk. Het aantal punten geeft een indicatie van de signaalsterkte.

rode x

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) heeft verbinding met een mobiel netwerk verloren.

pijl

Een app op uw Apple Watch heeft locatievoorzieningen gebruikt.

waterdruppelsymbool

Waterslot is ingeschakeld en het scherm reageert niet op aanrakingen. Draai aan de Digital Crown om uw Apple Watch te ontgrendelen.

Als u probeert uw Apple Watch en iPhone opnieuw te koppelen en de Apple Watch-app op de iPhone u vraagt om te tikken op infosymbool, moet u de apparaten weer verbinden. Door handmatig koppelen worden uw apparaten niet opnieuw met elkaar verbonden.

1. Op Apple Watch Series 2 of nieuwer kunt u de Watch ook uit de sluimerstand halen door de Digital Crown te draaien.
  2. waterdruppelsymbool wordt alleen weergegeven op Apple Watch Series 2 of nieuwer. Apple Watch Series 1 en Apple Watch (1e generatie) zijn niet geschikt om mee te zwemmen. Lees meer over de waterbestendigheid van de Apple Watch.