Activiteit-medailles verdienen met uw Apple Watch

U kunt medailles verdienen voor persoonlijke records, reeksen en belangrijke mijlpalen met behulp van uw Apple Watch. Leer via de Activiteit-app op uw iPhone wat u al hebt verdiend en waarnaar u kunt toewerken.

Medaille voor Perfecte week (staan) in de Activiteit-app op de iPhone X.

Medailles verdienen

Als u Activiteit-medailles wilt verdienen, gebruikt u de fitnessapps op uw Apple Watch om uw doelen te bereiken. U kunt de Activiteit-app, de Work-out-app of een andere app gebruiken die work-outs toevoegt aan Gezondheid. Als u meer informatie over elke medaille wilt, opent u de Activiteit-app op uw iPhone, tikt u op het tabblad 'Medailles' en tikt u vervolgens op een medaille.

Wanneer u een medaille verdient, verschijnt er een melding op uw Apple Watch. Sommige medailles kunt u meerdere keren verdienen. Een Perfecte week (staan) kunt u bijvoorbeeld meerdere keren verdienen.

Uw medailles bekijken

Open op uw iPhone de Activiteit-app en tik op het tabblad 'Medailles'.

Tik op de medaille om te bekijken wanneer en waarom u die medaille hebt verdiend. Veeg naar links of rechts om de achterkant van de medaille te bekijken.

Ring in the New Year-uitdaging op de Apple Watch.

Speciale medailles voor Activiteit-uitdagingen verdienen

Van tijd tot tijd kunt u een speciale Activiteit-uitdaging voltooien en een speciale medaille verdienen, zoals de Ring in the New Year-uitdaging. Voordat de uitdaging begint, ontvangt u een melding van de Activiteit-app op uw Apple Watch over hoe u de speciale medaille kunt verdienen. U kunt ook elke maand een aangepaste maandelijkse uitdaging voltooien die speciaal voor u is uitgekozen.

U kunt deze speciale uitdagingen in de Activiteit-app op uw iPhone bekijken als deze beschikbaar zijn. Deze uitdagingen zijn slechts een beperkte tijd beschikbaar. Als u de medaille niet verdient tijdens de opgegeven periode, is deze daarna niet meer beschikbaar.

Speciale medailles voor Activiteit-wedstrijden verdienen

Met watchOS 5 kunt u ook medailles verdienen door deel te nemen aan wedstrijden met uw vrienden. Tijdens de wedstrijd kunt u punten verdienen op basis van het percentage activiteitsringen dat u sluit. Wanneer de wedstrijd is voltooid, kunt u een medaille verdienen: een medaille voor deelname, of als u wint, een medaille die uniek is voor uw wedstrijd met deze vriend.

Leer hoe u vrienden kunt uitdagen voor een wedstrijd

Hulp krijgen

Zoek hieronder naar uw probleem. Als u uw probleem niet kunt vinden, neemt u contact op met Apple Support

Als u een doel voltooit, maar de medaille niet verdient

U verdient de medaille binnen 9 dagen na het voltooien van de Activiteit-uitdaging.

Als u geen Activiteit-uitdagingen ziet op uw iPhone of Apple Watch

Als een Activiteit-uitdaging al heeft plaatsgevonden, wordt deze niet weergegeven op het tabblad 'Medailles'.

Kijk na elke stap of de uitdaging verschijnt:

1. Zorg ervoor dat uw iPhone en Apple Watch up-to-date zijn. Als u Activiteit-uitdagingen wilt bekijken, hebt u watchOS 3.1 of hoger en iOS 10.1 of hoger nodig.
  2. Zorg ervoor dat uw Apple Watch verbinding kan maken met wifi zodat de uitdaging kan worden gedownload.

Sommige uitdagingen worden alleen in bepaalde regio's aangeboden. Als u uw regio op uw iPhone wilt controleren, opent u de Apple Watch-app en tikt u op 'Algemeen' > 'Taal en regio'.