Als na de upgrade naar El Capitan bepaalde e-mailberichten of postvakken ontbreken in Mail

Als u bepaalde e-mailberichten of postvakken niet meer ziet na de upgrade naar OS X El Capitan v10.11, installeert u de meest recente OS X-software-updates.

Gebruik de Mac App Store om bij te werken naar OS X El Capitan v10.11.3 of hoger, open vervolgens Mail en wacht tot de upgrade van de e-mailbibliotheek is voltooid. Voor grote e-mailbibliotheken kan de upgrade lang duren. Tijdens dit proces beweegt de voortgangsbalk mogelijk erg langzaam.

Als u nog steeds bepaalde berichten of postvakken niet ziet, controleert u de lijst met postbussen links in het Mail-venster. Als u een postbus met ‘Teruggezette berichten’ in de naam ziet, zoekt u de ontbrekende berichten in die postbus. U kunt de berichten naar een andere postbus slepen.