Als er geen aangepaste waarschuwingssignalen worden weergegeven na de upgrade naar El Capitan

Als u aangepaste waarschuwingsgeluiden voor Mail, Agenda of andere apps wilt blijven gebruiken, moet u de geluiden wellicht in een andere map plaatsen.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Als u de upgrade naar OS X El Capitan hebt uitgevoerd en een app de aangepaste waarschuwingssignalen niet meer ziet, plaatst u de geluiden in de map 'Sounds' ('Geluiden') van de map 'Bibliotheek'. In El Capitan kunt u een van deze bibliotheekmappen gebruiken:

• De map 'Bibliotheek' op het bovenste niveau van de opstartschijf.
  • De map Bibliotheek in de thuismap. Om deze map te openen, houdt u de Option-toets ingedrukt en kiest u 'Ga' > 'Bibliotheek' in de menubalk.

Als u de map 'Sounds' ('Geluiden') niet ziet in de map 'Bibliotheek', maakt u er een aan door in het Archief-menu de optie 'Nieuwe map' te kiezen. Schrijf 'Sounds' met een hoofdletter S. U wordt mogelijk gevraagd het beheerderswachtwoord in te voeren wanneer u de map aanmaakt of geluiden ernaar verplaatst.

Start de computer opnieuw op wanneer u klaar bent. Open vervolgens de app en kies nogmaals het aangepaste waarschuwingssignaal. Als de app de geluiden nog steeds niet ziet, controleert u of de geluiden de juiste structuur voor de app hebben. De Agenda-app ondersteunt bijvoorbeeld alleen AIFF-audio.