Over de OS X El Capitan v10.11.1-update

De OS X El Capitan v10.11.1-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X El Capitan.

De OS X El Capitan 10.11.1-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van een Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Verbetert de betrouwbaarheid van het installatieprogramma wanneer de upgrade naar OS X El Capitan wordt uitgevoerd.
  • Verbetert de compatibiliteit met Microsoft Office 2016.
  • Verhelpt een probleem waarbij de informatie over de server voor uitgaande post mogelijk ontbreekt in Mail.
  • Lost een probleem op waarbij berichten en postbussen niet worden weergegeven in Mail.
  • Lost een probleem op waarbij bepaalde plugins voor audio-eenheden niet naar behoren werken.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van VoiceOver.
  • Biedt nu meer dan 150 nieuwe emoji-tekens met volledige ondersteuning voor Unicode 7.0 en 8.0.
  • Lost een probleem op waarbij JPEG-afbeeldingen als een grijs of groen vakje in Voorvertoning verschijnen.

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.

Een Mac bijwerken

Vóór de update doet u er goed aan een reservekopie van de Mac te maken. Gebruik vervolgens de Mac App Store om de update te installeren.

Sommige updates worden slechts na de installatie van andere updates beschikbaar. Installeer alle beschikbare updates en wacht tot de installatie zonder onderbreking wordt voltooid. U kunt deze update ook verkrijgen via de website Apple Support Downloads. U kunt onverwachte resultaten ervaren als u OS X met software van andere fabrikanten hebt gewijzigd of OS X op andere manieren hebt aangepast.