Over de OS X El Capitan v10.11.3-update

De OS X El Capitan v10.11.3-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X El Capitan.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

De OS X El Capitan v10.11.3-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Lost een probleem op waarbij sommige Mac-computers niet uit de sluimerstand kwamen wanneer ze werden aangesloten op bepaalde 4K-beeldschermen.

Inhoud voor bedrijven:

• Ontvangstbewijzen ('receipts') van .pkg-bestanden van andere makers die worden bewaard in /var/db/receipts, blijven nu behouden bij een upgrade vanaf OS X Yosemite.

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.

Uw Mac bijwerken

Gebruik de Mac App Store om de update te installeren. U doet er goed aan een reservekopie van de Mac te maken voordat u de update uitvoert.

Sommige updates worden pas weergegeven nadat eerst andere updates zijn geïnstalleerd. U moet alle beschikbare updates installeren en de installatie zonder onderbreking laten voltooien. U kunt deze update ook krijgen via de website Apple Support Downloads. Als u OS X met software van andere fabrikanten hebt gewijzigd of OS X op andere manieren hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.