Over de OS X El Capitan v10.11.3-update

De OS X El Capitan v10.11.3-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X El Capitan.

De OS X El Capitan v10.11.3-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Er wordt een probleem opgelost dat kan voorkomen dat sommige Mac-computers uit de sluimerstand komen wanneer verbonden met bepaalde 4K-beeldschermen.

Inhoud voor bedrijven:

• .pkg-registratiebestanden van derden die zijn opgeslagen in /var/db/receipts, blijven nu behouden bij de upgrade van OS X Yosemite naar OS X El Capitan.

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.

Een Mac bijwerken

Gebruik de Mac App Store om de update te installeren. U doet er goed aan een reservekopie van de Mac te maken voordat u de update uitvoert.

Sommige updates worden slechts na de installatie van andere updates beschikbaar. U moet alle beschikbare updates installeren en wachten om de installatie zonder onderbreking laten voltooien. U kunt deze update ook verkrijgen via de website Apple Support Downloads. U kunt onverwachte resultaten ervaren als u OS X met software van andere fabrikanten hebt gewijzigd of OS X op andere manieren hebt aangepast.