Als u de Foto’s-bibliotheek niet kunt gebruiken in andere apps

Wanneer u de Foto’s-bibliotheek in een andere OS X-app probeert te openen, ziet u mogelijk een foutbericht waarin wordt gemeld dat de Foto’s-bibliotheek nog niet beschikbaar is. Lees hier hoe u dit probleem oplost.

U kunt de foto’s in de Foto’s-bibliotheek beschikbaar maken in andere apps door deze stappen te volgen:

1. Zorg ervoor dat de Foto’s-bibliotheek als systeemfotobibliotheek is ingesteld.
  2. Zorg ervoor dat de Foto’s-bibliotheek zoals verwacht verschijnt wanneer u Foto’s opent. Als dit niet het geval is, herstelt u de bibliotheek.
  3. Wanneer u de Foto’s-bibliotheek in Foto’s kunt openen, laat u die een nachtje open. De gegevens in de Foto’s-bibliotheek worden op de achtergrond bijgewerkt terwijl de app is geopend. Wanneer dit proces is voltooid, kunt u de foto’s openen in andere OS X-apps zoals iTunes.