Als Mail op een Mac wordt afgesloten wanneer een bericht aan een contactengroep wordt geadresseerd

Volg deze stappen als Mail in OS X El Capitan onverwacht wordt afgesloten wanneer u een bericht aan een contactengroep met vijf of meer leden adresseert.

Als u regelmatig berichten naar dezelfde personen stuurt, kunt u in de app Contacten een groep met deze personen aanmaken en vervolgens de groepsnaam in het adresveld van het bericht invoeren. Als Mail in El Capitan wordt afgesloten wanneer u de groepsnaam invoert, controleer dan of u OS X El Capitan hebt bijgewerkt naar v10.11.2.

U kunt de groep ook op een van de volgende manieren toevoegen:

• Klik in het adresveld op de plusknop   en kies de groep in de lijst met contacten.
  • Typ de volledige groepsnaam en druk op Return in plaats van de groepsnaam door Mail te laten aanvullen.