De Stap over op iOS-app downloaden wanneer je Google Play niet kunt gebruiken

Als je geen toegang hebt tot de Google Play Store, kun je de Stap over op iOS-app rechtstreeks downloaden.

Het APK-bestand Stap over op iOS downloaden

Voer op je Android-apparaat de volgende stappen uit:

1. Download het installatieprogramma van Stap over op iOS:

2. Gebruik de bestandenbrowser* van je apparaat om het installatieprogramma van Stap over op iOS te vinden. De bestandsnaam eindigt op .apk. Op veel apparaten vind je dit .apk-bestand in een downloadmap.

3. Tik op het bestand om het te installeren.

4. Als een waarschuwing aangeeft dat je je beveiligingsinstellingen moet wijzigen om vanaf onbekende bronnen te kunnen installeren, volg je de stappen op het scherm. Nadat je je instellingen hebt gewijzigd, moet je mogelijk op een terug-knop tikken om terug te gaan naar de bestandenbrowser. Vervolgens kun je het .apk-bestand installeren.

Nu kun je de Stap over op iOS-app gebruiken.

Eerdere versies van Stap over op iOS

Als je Android-apparaat Android 5.0 of eerder heeft, gebruik je de juiste eerdere versie van Stap over op iOS op je Android-apparaat:

Op het vasteland van China kun je de Stap over op iOS-app ook downloaden via deze app stores:

* Als je geen app hebt waarmee je in het bestandssysteem kunt bladeren, kun je deze vinden in de app store voor Android-apps.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.