Als u na het bijwerken van OS X Yosemite het bericht ‘Er heeft zich een fout voorgedaan bij het configureren van uw server’ ziet

Wanneer u een server bijwerkt naar OS X Yosemite v10.10.5, moet u ook bijwerken naar OS X Server v4.1.5.

Als u OS X Yosemite v10.10.5 gebruikt en het bericht ‘Er heeft zich een fout voorgedaan bij het configureren van uw server’ ziet wanneer u het programma Server opent, zorgt u ervoor dat u de update OS X Server v4.1.5 hebt geïnstalleerd. Om te voorkomen dat voorzieningen worden onderbroken, worden OS X Server-updates niet automatisch geïnstalleerd.

Gebruik deze stappen om een server bij te werken:

1. Stop het programma Server.

2. Kies in het menu Apple de optie App Store.

3. Klik in het venster van de App Store op Updates.

4. Selecteer de optie om de server naar OS X Server v4.1.5 bij te werken.

Na de installatie opent u het programma Server om de update en de configuratie te voltooien.