PDF-opdrachten annoteren in iTunes U

iTunes U 3.0 en hoger heeft ingebouwde ondersteuning om cursusmateriaal in PDF-structuur te annoteren maar sommige oudere apparaten vereisen mogelijk dat studenten in een andere app annoteren.

In iTunes U 3.0 en hoger kunnen studenten opdrachten in PDF-structuur annoteren en het geannoteerde PDF-bestand afgeven als huiswerk.

Als een student een iPad (4e generatie of hoger) of een iPad mini 2 of hoger gebruikt, kan het PDF-document rechtstreeks in iTunes U worden geannoteerd en afgegeven. Als een ouder apparaat wordt gebruikt, moet de student het PDF-bestand van iTunes U naar een PDF-editor versturen. De student kan het PDF-document in de andere app annoteren, het vervolgens opnieuw versturen naar iTunes U op het apparaat en het afgeven.

Lees meer over iTunes U op de pagina iTunes U Support.