Als in Safari wordt gemeld dat geen veilige verbinding kan worden gemaakt of dat de website een zwakke codering gebruikt

Voor uw beveiliging en privacy moeten websites een sterke codering gebruiken om een veilige internetverbinding te bieden.

Verbeteringen aan de beveiliging in OS X Yosemite v10.10.4 en iOS 8.4 helpen u zich te beschermen tegen belangrijke kwetsbaarheden in de beveiliging. Als een webpagina zich op een server bevindt die niet aan de veilige cryptografische normen voldoet:

• In Safari wordt gemeld dat de website niet kan worden geopend omdat deze een zwakke codering gebruikt.
  • Of in Safari wordt gemeld dat de pagina niet kan worden geopend omdat geen veilige verbinding met de server kan worden gemaakt.

De beheerder van de website moet de server zo configureren dat deze veilig is om het probleem op te lossen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.