Over de OS X Yosemite v10.10.4-update

De OS X Yosemite v10.10.4-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Yosemite.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

De OS X Yosemite v10.10.4-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van een Mac.

Deze update bevat het volgende:

• Verbetert de betrouwbaarheid van het netwerk.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van Migratie-assistent.
  • Verhelpt een probleem waarbij sommige externe beeldschermen niet naar behoren werken.
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij de upgrade van de iPhoto- en Aperture-bibliotheken naar Foto's.
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij de synchronisatie van foto's en video's naar iCloud-fotobibliotheek.
  • Verhelpt een probleem waarbij Foto's na het importeren van bepaalde Leica DNG-bestanden onverwacht stopt.
  • Lost een probleem op waarbij uitgaande e-mailberichten in Mail met vertraging worden verstuurd.
  • Verhelpt een probleem in Safari waarbij een website verhindert dat de gebruiker naar een andere website gaat doordat er steeds weer JavaScript-waarschuwingen worden weergegeven.

Inhoud voor bedrijven

Deze update bevat het volgende voor klanten in bedrijven:

• Verhelpt een probleem waarbij OS X-systemen die aan adreslijstvoorzieningen zijn gekoppeld, onder bepaalde omstandigheden niet meer reageren.
  • Nu kunnen ook mobiele accounts worden aangemaakt met de tool 'createmobileaccount'.
  • Verhelpt een probleem waarbij een gebruiker prerelease-software kan installeren zelfs als de instelling uitgeschakeld is.

Beveiligingsinhoud

Gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: Apple beveiligingsupdates.

Uw Mac bijwerken

1. Maak een reservekopie van de Mac voordat u de update installeert. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Gebruik het paneel 'Updates' van de Mac App Store om de nieuwste software-updates van Apple, inclusief deze update, te zoeken.
  3. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. Sommige updates worden pas weergegeven nadat eerst andere updates zijn geïnstalleerd.
  4. Onderbreek het installatieproces niet als u de update van het systeem eenmaal hebt gestart.
  5. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op een andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.

U kunt ook het handmatige installatieprogramma voor deze update downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Handmatige installatieprogramma's zijn beschikbaar op Apple Support Downloads.