De automatische vulfunctie in projecten van Foto’s uitschakelen

Foto’s kan afbeeldingen automatisch selecteren en plaatsen in projecten die u aanmaakt. Volg deze stappen om deze optie uit te schakelen terwijl u aan een project werkt.

Wanneer u een reeks afbeeldingen selecteert die u in een project van Foto’s wilt gebruiken, verschijnen de afbeeldingen onder het project. U kunt de afbeeldingen een voor een slepen en deze op de gewenste locatie in het project plaatsen of u kunt op de knop Vul automatisch net boven de afbeeldingen klikken. Wanneer u op de knop Vul automatisch klikt, plaatst Foto’s de afbeeldingen automatisch in het project.

Volg deze stappen om deze optie uit te schakelen terwijl u aan een project werkt:

1. Open het project:
  2. Control-klik op de lichtgrijze achtergrond van het project (het gebied rondom de inhoud van het project).
  3. Klik op Activeer suggesties van de automatische vulfunctie om de optie uit te schakelen.

Volg dezelfde stappen om de automatische vulfunctie opnieuw in te schakelen.