GarageBand voor iOS: de duur van een nummer verlengen

Lees hier hoe u een nummer langer maakt in GarageBand voor iOS door maten of gedeelten van het nummer toe te voegen.

iPad

Tik op de kiezer voor de gedeelten van het nummer en verhoog het aantal maten of selecteer Voeg toe of Dupliceer om een ander gedeelte van het nummer aan te maken.

iPhone, iPod Touch

Tik op het tandwiel, kies Gedeelten en verhoog vervolgens het aantal maten of tik op Voeg toe of Dupliceer om een ander gedeelte van het nummer aan te maken.