Media synchroniseren tussen een iPhone, iPad of iPod touch en iTunes op een Mac of pc

Lees hier hoe u muziek, films, tv-programma’s, foto’s, podcasts en boeken synchroniseert tussen een iPhone, iPad of iPod touch en iTunes op een Mac of pc.

U kunt op de volgende manieren media overzetten tussen een iPhone, iPad of iPod touch en iTunes op een Mac of pc:

Mediatype Methode voor gegevensoverdracht
Muziek aangeschaft in de iTunes Store
Muziek geïmporteerd vanaf een cd of andere bron*
Foto’s en video’s in Filmrol
Foto’s gesynchroniseerd vanaf een computer*
iCloud-fotobibliotheek en iCloud-fotostream3
Films en tv-programma’s aangeschaft in de iTunes Store
Films en tv-programma’s geïmporteerd vanaf andere bronnen*
Boeken aangeschaft in de iTunes Store
Boeken geïmporteerd vanaf andere bronnen*
Podcasts
Huurfilms
  • Films die u op een apparaat huurt, kunt u niet overzetten naar een ander apparaat.
  • Films die u via iTunes huurt, zet u over via iTunes.
  1. Het downloaden van eerdere aankopen bij iTunes wordt ondersteund op maximaal tien van de volgende apparaten:
  2. iTunes Match wordt op deze apparaten ondersteund:
  3. Apple Music wordt op deze apparaten ondersteund:
  4. Fotostream is alleen voor foto’s en wordt ondersteund op deze apparaten:
    • iPhone, iPad en iPod touch met iOS 5.0.1 of hoger
    • Mac met OS X Lion of hoger
    • Pc met Windows Vista of Windows 7
      Lees meer over Fotostream.

*iTunes kan deze media niet opnieuw overzetten van een iPhone, iPad of iPod touch naar een computer.

Een reservekopie van de bibliotheek maken

Hoewel u veel van de eerdere aankopen bij de iTunes Store opnieuw kunt downloaden, maakt u best een reservekopie van de iTunes-bibliotheek wanneer u een reservekopie van de rest van het systeem maakt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: