Toegang tot service-examens van Apple via Pearson VUE

Examens voor Apple servicecertificeringen zijn beschikbaar op de Pearson VUE-website.

Voer deze stappen uit om toegang te krijgen tot de examens voor Apple servicecertificeringen:

1. Vraag een Tech-ID aan als u die nog niet hebt.
  2. Ga naar Pearson VUE op www.pearsonvue.com/apple.
  3. Klik op de knop 'Purchase an exam' in het AppleCare-gedeelte op de pagina.
  4. Log in met uw Pearson VUE-account.
    Als u geen Pearson VUE-account hebt, klikt u op de link om een webaccount aan te maken en volgt u de instructies op het scherm. Geef een geldig e-mailadres op. U ontvangt namelijk binnen één werkdag een e-mail met instructies om het instellen van de account te voltooien. Neem contact op met Pearson VUE als u geen e-mail ontvangt.
  5. Servicepartners die een huidig servicecontract met Apple hebben komen in aanmerking voor gratis privétoegangscodes voor hun werknemers. Neem contact op met Channel Service Support via Global Service Exchange (GSX) om privétoegangscodes aan te vragen voordat u verdergaat.
  6. Als u een privétoegangscode hebt, klikt u op het plusteken (+) naast de vraag 'Do you have a private access code?' Klik anders op de knop 'View Exams'.
  7. Klik op het examen dat u wilt doen en volg de instructies op het scherm om een taal te kiezen en het examen aan te schaffen.
  8. Uw aangeschafte examens staan vermeld in het gedeelte 'Purchased Exams' van de Pearson VUE-beginpagina. Daar hebt u toegang tot je examens. Wanneer u een examen hebt voltooid, kunt u de resultaten op elk gewenst moment afdrukken of online bekijken door in te loggen bij uw Pearson VUE-account.

Nadat u een examen hebt aangeschaft, hebt u 48 uur om het te voltooien. Als u het examen niet binnen die tijd voltooid, is het niet langer beschikbaar en moet u het examen opnieuw aanschaffen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.