Als u uw in-app aankopen niet ziet

Lees hoe u in-app aankopen herstelt.

Als u een reservekopie hebt teruggezet of als u een app waarin u aankopen hebt gedaan, hebt verwijderd en opnieuw hebt geïnstalleerd, kunt u de items waarvoor u al hebt betaald, mogelijk herstellen.

Sommige niet-verbruikbare in-app aankopen, zoals een upgrade naar een pro-versie, extra functies in een game en abonnementen, kunnen worden hersteld als de app niet automatisch detecteert dat u deze hebt gekocht.

In-app aankopen herstellen

Sommige in-app aankopen, zoals credits of hints in een game, zijn verbruiksartikelen. Dat betekent dat ze op kunnen raken. U kunt alleen niet-verbruikbare aankopen herstellen. Lees meer over de verschillende soorten in-app aankopen.

Als u een niet-verbruikbare aankoop wilt herstellen, opent u de app waarin u de aankoop hebt gedaan en kijkt u of er een hersteloptie is. Mogelijk vindt u deze optie op een van de volgende locaties:

• het hoofdmenu van de app
  • de menu's 'Instellingen' of 'Opties' van de app
  • de eigen Store van de app

Als de aankoop in rekening is gebracht maar u deze toch niet kunt herstellen, neemt u contact op met de ontwikkelaar van de app voor support. U kunt een probleem met een in-app aankoop ook melden.

U probeert te herstellen, maar er gebeurt niets of u ziet een fout

Meer hulp