Als u uw aankopen vanuit apps niet ziet

Lees hoe u aankopen vanuit apps herstelt.

Als u een reservekopie hebt teruggezet of als u een app waarin u aankopen hebt gedaan, hebt verwijderd en opnieuw hebt geïnstalleerd, kunt u de items waarvoor u al hebt betaald, mogelijk herstellen.

Sommige niet-verbruikbare aankopen vanuit apps, zoals een upgrade naar een pro-versie, extra functies in een game en abonnementen, kunnen worden hersteld als de app niet automatisch detecteert dat u deze hebt gekocht.

Aankopen vanuit apps herstellen

Sommige aankopen vanuit apps, zoals credits of hints in een game, zijn verbruiksartikelen. Dat betekent dat ze op kunnen raken. U kunt alleen niet-verbruikbare aankopen herstellen. Lees meer over de verschillende soorten aankopen vanuit apps.

Als u een niet-verbruikbare aankoop wilt herstellen, opent u de app waarin u de aankoop hebt gedaan en kijkt u of er een hersteloptie is. Mogelijk vindt u deze optie op een van de volgende locaties:

• het hoofdmenu van de app
  • de menu's 'Instellingen' of 'Opties' van de app
  • de eigen winkel van de app

Als de aankoop in rekening is gebracht maar u deze toch niet kunt herstellen, neemt u contact op met de ontwikkelaar van de app voor support. U kunt een probleem met een aankoop vanuit een app ook melden.

Als u probeert te herstellen maar er niets gebeurt of u een fout ziet

Meer hulp