Als uw video's niet worden weergegeven in iMovie Theater op uw apparaten

Lees wat u moet doen als uw iMovie-video's niet worden weergegeven in iMovie Theater op uw iPhone, iPad, iPod touch, or Mac.

Als u een video deelt met iMovie Theater, wordt deze geüpload naar iCloud zodat u de video kunt bekijken op Apple apparaten waarbij u bent ingelogd met uw Apple ID. Als u iCloud Drive hebt ingeschakeld op een van de apparaten, maar niet op de andere:

• iMovie Theater wordt mogelijk leeg weergegeven op sommige apparaten.
  • Sommige inhoud lijkt te ontbreken op sommige apparaten.
  • Nieuwe inhoud die u deelt met iMovie Theater, wordt mogelijk niet op elk apparaat weergegeven.

Volg de stappen in dit artikel om uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac te configureren om iMovie Theater-inhoud te kunnen kijken.

Configureren op een iOS-apparaat

Uw iOS-apparaat configureren om gedeelde iMovie Theater-inhoud te bekijken:

1. Werk het apparaat bij naar de nieuwste versie van iOS.
  2. Werk iMovie bij naar versie 2.1 of hoger. Voor updates voor uw apps opent u de App–Store en tikt u op 'Updates'.
  3. Schakel iCloud Drive in.

Configureren op uw Mac

Uw Mac configureren om gedeelde iMovie Theater-inhoud te bekijken:

1. Werk uw Mac bij naar OS X Yosemite of hoger.
  2. Werk iMovie op uw Mac bij naar versie 10.0.6 of hoger.
  3. Schakel iCloud Drive in.