Over de OS X Mavericks v10.9.4-update

Lees hier meer over de OS X Mavericks v10.9.4-update.

Het systeem bijwerken

1. Maak een reservekopie van het systeem alvorens de update te installeren. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Onderbreek het installatieproces niet zodra u de update van het systeem hebt gestart.
  3. De installatie van softwaremodificaties van derden of de aanpassing van het besturingssysteem op andere wijze kan leiden tot onverwachte resultaten.
  4. Kies in het menu 'Apple' () de optie 'Software-update' om de nieuwste Apple software via de Mac App Store te zoeken, inclusief deze update.
  5. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De grootte van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update is soms afhankelijk van de computer. Bepaalde updates moeten ook vóór andere updates worden geïnstalleerd.

U kunt het ook het installatieprogramma voor handmatige update downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via de website Apple Support

Over de update

De OS X Mavericks 10.9.4-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van Mavericks. De update bevat verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van de Mac.

Deze update doet het volgende:

• Lost een probleem op waarbij sommige Macs niet automatisch verbinding maken met gekende Wi-Fi-netwerken.
  • Lost een probleem op waarbij de achtergrond of het Apple logo bij het opstarten niet juist verschijnt.
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij het uitschakelen van de sluimerstand van de computer.
  • Bevat Safari 7.0.5.

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple beveiligingsupdates.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.