Over de OS X Mavericks v10.9.2-update

Lees hier meer over de OS X Mavericks v10.9.2-update

De OS X Mavericks v10.9.2-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mavericks.

Het systeem bijwerken

1. Maak een reservekopie van het systeem alvorens de update te installeren. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Onderbreek het installatieproces niet nadat u dit hebt gestart om het systeem bij te werken.
  3. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.
  4. Kies het Apple-menu () > Software-update om de nieuwste Apple software via de Mac App Store te zoeken, inclusief deze update.
  5. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De grootte van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update kan per computer verschillen. Ook moeten bepaalde updates vóór andere updates worden geïnstalleerd.

U kunt het ook het installatieprogramma voor handmatige update downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via Apple Support Downloads

Over de update Lost een probleem op waarbij knoppen in Systeemvoorkeuren mogelijk niet meer reageren.

De OS X Mavericks v10.9.2-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mavericks. De update bevat verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van de Mac. Deze update doet het volgende:

• Biedt de mogelijkheid om FaceTime-audiogesprekken te voeren.
  • Biedt ondersteuning voor wisselgesprekken tijdens FaceTime-audio- en -videogesprekken.
  • Biedt de mogelijkheid om inkomende iMessages van individuele zenders te blokkeren.
  • Bevat algemene verbeteringen voor de stabiliteit en compatibiliteit van Mail.
  • Verbetert de nauwkeurigheid van het aantal ongelezen berichten in Mail.
  • Lost een probleem op waarbij Mail geen nieuwe berichten van bepaalde aanbieders kan ontvangen.
  • Verbetert de compatibiliteit van de functie voor het automatisch invullen van gegevens in Safari.
  • Verhelpt een probleem dat op bepaalde Macs kan leiden tot de vervorming van audio.
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij het verbinden met een bestandsserver via SMB2.
  • Verhelpt een probleem waarbij VPN-verbindingen mogelijk worden onderbroken.
  • Verbetert VoiceOver-navigatie in Mail en Finder.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van VoiceOver bij het navigeren op websites.
  • Verbetert de compatibiliteit met Gmail-archieven.
  • Bevat verbeteringen voor Gmail-labels.
  • Verbetert het surfen met Safari en de installatie via Software-update bij gebruik van een webproxy met identiteitscontrole.
  • Verhelpt een probleem waarbij de Mac App Store mogelijk updates voor apps aanbiedt die al up-to-date zijn.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van de schijfloze NetBoot-voorziening in OS X Server.
  • Verhelpt de ondersteuning van het stuurprogramma voor brailleleesregels voor specifieke HandyTech-beeldschermen.
  • Lost een probleem op bij het gebruik van veilig opstarten op sommige systemen.
  • Verbetert de compatibiliteit van ExpressCard met sommige MacBook Pro 2010-modellen.
  • Lost een probleem op waarbij niet kan worden afgedrukt met de door Windows XP gedeelde printers.
  • Lost een probleem op met Sleutelhangertoegang waarbij verschillende keren kan worden gevraagd de sleutelhanger Lokale onderdelen te ontgrendelen.
  • Verhelpt een probleem waarbij bepaalde voorkeurenpanelen in Systeemvoorkeuren niet kunnen worden geopend.
  • Verhelpt een probleem waarbij de migratie niet kan worden voltooid terwijl de Configuratie-assistent is geopend.
  • Biedt een verbetering voor de verificatie van SSL-verbindingen.

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.