Vierstappenplan voor geweldige fotoboeken, kaarten en kalenders in iPhoto

Volg deze vier stappen om ervoor te zorgen dat u prachtige fotoboeken, kaarten en kalenders ontvangt, elke bestelling weer.

1. Maak geweldige foto’s

Voor geweldige fotoboeken, kaarten en kalenders moet u eerst geweldige foto’s hebben. Neem contact op met de fabrikant van uw camera om te leren hoe u geweldige foto’s maakt.

2. Gebruik iPhoto om aanpassingen aan te brengen

Verbeteringen aanbrengen aan foto’s met programma’s van andere fabrikanten kan leiden tot onverwachte resultaten in uw afgedrukte bestelling. Raadpleeg iPhoto: verschillen in afbeeldingen tussen boeken en afdrukken en ontdek wat u kunt verwachten van uw afgedrukte fotoboeken, kaarten en kalenders.

3. Bekijk een voorvertoning van uw bestelling

Controleer hoe het bestand dat u naar Apple verstuurt, er uitziet om algemene problemen te vermijden zoals ontbrekende foto’s en afgesneden tekst. Controleer de inhoud van elke pagina, zodat u zeker weet dat u geen laatste wijzigingen hoeft aan te brengen. Meer informatie over voorvertoningen van uw afdrukprojecten.

4. Plaats uw bestelling

Laat uw bestelling aan huis leveren. Als u tevreden bent met uw fotoboek, kaart of kalender, klikt u op de knop Koop om uw bestelling af te ronden. Als u uw bestelling moet wijzigen, kunt u deze binnen 30 minuten na het plaatsen van de bestelling annuleren door naar de pagina met de bestelstatus te gaan. Vervolgens plaatst u via iPhoto een nieuwe bestelling.

Als u in Japan, Singapore, Australië, Nieuw-Zeeland of Hongkong een bestelling plaatst, hebt u 90 minuten de tijd om te annuleren.