Over het geluid dat uw MacBook, MacBook Air of MacBook Pro maakt wanneer u de voeding aansluit

Mac-notebooks met een USB-C-poort of een Thunderbolt 3-poort (USB-C) laten een geluidssignaal horen wanneer u de voeding aansluit. Zo weet u dat de computer de lichtnetadapter heeft herkend.

Als de Mac uitgeschakeld is op het moment dat u de voeding aansluit, worden het toetsenbord en het trackpad pas actief nadat u dit geluid hebt gehoord. Na de toon kunt u op de aan/uit-knop of Touch ID-knop drukken om de Mac in te schakelen.

U kunt het beste de Apple lichtnetadapter gebruiken die bij de computer is meegeleverd.