Wat is iCloud voor Windows?

Met iCloud voor Windows hebt u vanaf alle apparaten toegang tot foto's, contacten, agenda's, bestanden en meer. iCloud bewaart al uw materiaal en houdt het automatisch up-to-date op alle apparaten.

Wat u kunt doen met iCloud voor Windows

• Uw foto's en video's veilig in iCloud bewaren. Als u iCloud-foto's gebruikt, worden alle nieuwe foto's en video's die u op een iPhone, iPad of iPod touch maakt automatisch naar uw pc gedownload. Bovendien kunt u nieuwe foto's en video's vanaf uw Windows-pc uploaden zodat u deze ook kunt bekijken op andere apparaten.
  • Gebruik Gedeelde albums om foto's en video's te delen met de personen die u uitkiest. Vervolgens nodigt u vrienden uit om hun eigen foto's, video's en opmerkingen toe te voegen.
  • Maak uw documenten beschikbaar op elk apparaat dat u gebruikt met iCloud Drive. U sleept de documenten gewoon naar de map 'iCloud Drive' op de pc en u kunt ze dan altijd en op alle apparaten openen.
  • Werk iCloud Mail, iCloud Contacten, iCloud Agenda's en iCloud Herinneringen automatisch bij op de iPhone, iPad, iPod touch, Mac en pc.
  • Zorg dat uw bladwijzers in Internet Explorer, Firefox of Google Chrome in Windows hetzelfde zijn als de bladwijzers van Safari.
  • Werk de iCloud-voorkeuren bij, zie hoeveel iCloud-opslag u gebruikt, verwijder items om opslagruimte vrij te maken en pas uw opslagabonnement aan wanneer u maar wilt.

Met de nieuwste versie van iCloud voor Windows kunt u afzonderlijke bestanden of hele mappen delen met vrienden of collega's door gebruik te maken van iCloud Drive. U hebt ook toegang tot gedeelde albums en u kunt gebruikmaken van de verbeterde features van iCloud-foto's.

Dit hebt u nodig om iCloud voor Windows te kunnen gebruiken

Voordat u aan de slag gaat, stelt u iCloud in op uw Apple apparaten. Volg de instructies voor de iPhone, iPad of iPod touch met iOS 5 of hoger of de Mac met OS X Lion 10.7.4 of hoger. Vervolgens kunt u iCloud configureren op de pc.

Wilt u toegang tot de nieuwste iCloud-functies? Raadpleeg de aanbevolen systeemvereisten. Als u niet zeker weet welke versie van het Windows-besturingssysteem u gebruikt, leest u hier hoe u dat kunt nagaan. Voor iCloud is een internetverbinding vereist. iCloud is mogelijk niet beschikbaar in alle regio's en de functionaliteit kan variëren. Als u een beheerde Apple ID gebruikt, wordt iCloud voor Windows niet ondersteund.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.