Als een al gemigreerde bibliotheek niet wordt geopend in Foto’s

U wordt in Foto’s verwittigd als u een iPhoto- of Aperture-bibliotheek probeert te openen die u al hebt gemigreerd.

Als u een iPhoto- of Aperture-bibliotheek probeert te openen nadat u deze naar een Foto’s-bibliotheek hebt geconverteerd, ziet u in Foto’s het bericht ‘Gemigreerde bibliotheek kan niet worden geopend’.

Klik op Open Foto’s om de bibliotheek in het programma Foto’s weer te geven. U kunt ook de originele bibliotheek openen in iPhoto 9.6.1 of Aperture 3.6.