Over de OS X Yosemite v10.10.2-update

De OS X Yosemite v10.10.2-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Yosemite.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Bijwerken

1. Maak een reservekopie van de Mac voordat u de update installeert. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Gebruik het paneel 'Updates' van de Mac App Store om software-updates van Apple, inclusief deze update, te zoeken.
  3. Als u de installatie van deze update eenmaal hebt gestart, mag u de computer niet uitzetten of de installatie onderbreken.

Naast deze update zijn mogelijk ook andere software-updates beschikbaar voor de computer. Installeer alle updates in de lijst voor het beste resultaat. Sommige updates verschijnen mogelijk pas in het paneel 'Updates' nadat u andere beschikbare updates hebt geïnstalleerd.

U kunt ook een standalone installatieprogramma voor deze update downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via de website Apple Support.

Over de update

Deze update bevat de volgende verbeteringen:

• Lost een probleem op waarbij de wifiverbinding kon worden verbroken.
  • Lost een probleem op waarbij webpagina's traag konden worden geladen.
  • Verhelpt een probleem waarbij Spotlight toch externe e-mailinhoud laadt terwijl deze voorkeur is uitgeschakeld in Mail.
  • Verbetert de synchronisatie van audio en video bij gebruik van een Bluetooth-koptelefoon.
  • Biedt nu ook de mogelijkheid om in Time Machine te bladeren door iCloud Drive.
  • Verbetert de spraakprestaties in VoiceOver.
  • Lost een probleem op waarbij VoiceOver tekens nazegt die op een webpagina worden ingevoerd.
  • Verhelpt een probleem waarbij de invoermethode onverwacht de taal kan veranderen.
  • Verbetert de stabiliteit en beveiliging in Safari.

Inhoud voor bedrijven

Deze update doet het volgende voor bedrijven:

• Verbetert de prestaties bij het zoeken van DFS-shares in de Finder.
  • Verhelpt een probleem waarbij bepaalde uitnodigingen in Agenda een onjuiste tijd hebben.
  • Verhelpt een probleem met Microsoft Exchange-accounts waarbij de organisator van een vergadering niet wordt verwittigd wanneer een uitnodiging wordt aanvaard via Agenda.
  • Verhelpt een probleem waarbij in Safari continu wordt gevraagd in te loggen bij het openen van een website die met de NTML-identiteitscontrole is beveiligd.
  • Biedt nu ook de mogelijkheid om datums voor 'Niet aanwezig'-antwoorden in te stellen voor Microsoft Exchange-accounts in Mail.

Beveiligingsinhoud

Deze update wordt mogelijk niet met succes geïnstalleerd als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast.

De omvang van een update in het paneel 'Updates' van de Mac App Store kan per computer verschillen. Deze is afhankelijk van het model van de computer en de al geïnstalleerde software.