Welke soort cadeaubon heb ik?

Als u wilt weten hoe u een cadeaubon kunt inwisselen en wat u ermee kunt kopen, controleert u welke soort cadeaubon u hebt.

Apple cadeaubon

Apple cadeaubon met een kleurrijk Apple logo op een witte achtergrond.

Op de voorkant van uw Apple cadeaubon staat een kleurrijk Apple logo op een witte achtergrond. Het kleurpatroon kan er anders uitzien dan de afbeelding die u hier ziet, omdat Apple cadeaubonnen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Op de achterkant van deze cadeaubonnen vindt u tekst waarin staat de cadeaubon kan worden gebruikt voor producten, accessoires, apps, games, muziek, films, tv-programma's, iCloud enzovoort.

Apple cadeaubonnen zijn alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Uw Apple cadeaubon inwisselen en kijken wat u ermee kunt kopen.

Apple Store-cadeaubonnen

Apple Store-cadeaubonnen in verschillende kleuren, waaronder zilver, goud, wit en grijs.

De voorkant van Apple Store-cadeaubonnen heeft een egale kleur (grijs, wit, zilver of goud). Op de achterkant van deze cadeaubonnen vindt u:

• Een link naar een website waar u het saldo van de cadeaubon kunt controleren.
  • Tekst waarin staat dat de cadeaubon alleen kan worden gebruikt in de Apple Online Store of Apple Store, of dat u de cadeaubon niet kunt inwisselen in de iTunes Store.
  • Een telefoonnummer dat u kunt bellen voor support.

In de meeste landen en regio's kunt u een Apple Store-cadeaubon gebruiken in een Apple Store of op apple.com. In Frankrijk, Duitsland, Singapore en Zwitserland kunnen Apple Store-cadeaubonnen alleen in een Apple Store worden gebruikt maar niet op apple.com.

App Store- en iTunes-cadeaubonnen

App Store- en iTunes-cadeaubon met een wit Apple logo op een blauwe achtergrond met golfpatroon.

De meeste App Store- en iTunes-cadeaubonnen zijn blauw met een bepaald patroon op de voorkant. Op de achterkant van deze cadeaubonnen vindt u:

• Een 16-cijferige inwisselcode die begint met een X.
  • Tekst waarin staat dat de cadeaubon kan worden gebruikt voor apps, games, muziek, films, tv-programma's, boeken en iCloud.

Als u een App Store- en iTunes-cadeaubon hebt ontvangen via e-mail, staat er in de e-mail dat u de cadeaubon kunt inwisselen in de App Store en iTunes Store.

Uw App Store- en iTunes-cadeaubon inwisselen en bekijken wat u ermee kunt kopen.

App Store-opwaardeerkaart

App Store-opwaardeerkaart met een wit Apple logo op een blauwe achtergrond.

De App Store-opwaardeerkaart is alleen beschikbaar in het vasteland van China. Lees hier hoe u deze kaart inwisselt.

Oudere cadeaubonnen

Als uw cadeaubon er anders uitziet dan de cadeaubonnen hierboven, hebt u misschien een oudere cadeaubon. Maar die kunt u nog steeds inwisselen. Volg de stappen op de achterkant van de cadeaubon.

Enkele voorbeelden van oudere cadeaubonnen:

De voorkant van een Apple Music-cadeaubon. Deze is roze, paars en blauw en heeft een wit Apple Music-logo.
Apple Music-cadeaubon

De voorkant van een iTunes Store-cadeaubon. Deze is roze, geel en oranje en heeft een wit Apple logo.
iTunes Store-cadeaubon

Hulp krijgen