Welke soort cadeaubon heb ik?

Apple biedt drie verschillende soorten cadeaubonnen: Apple Store-cadeaubonnen, App Store- en iTunes-cadeaubonnen en Apple Music-cadeaubonnen.

Apple Store-cadeaubonnen

Apple Store-cadeaubonnen kunnen worden gebruikt in de Apple Online Store1 of bij de Apple Store. Op de achterkant van deze cadeaubonnen vindt u:

• Een koppeling naar een website waar u het saldo van de cadeaubon kunt controleren.
  • Tekst waarin staat dat de cadeaubon alleen kan worden gebruikt in de Apple Online Store of Apple Store, of dat u de cadeaubon niet kunt inwisselen in de iTunes Store.
  • Een telefoonnummer dat u kunt bellen voor support.

De voorkant van Apple Store-cadeaubonnen heeft een egale kleur (grijs, wit, zilver of goud).

App Store- en iTunes-cadeaubonnen

App Store- en iTunes-cadeaubonnen kunnen worden gebruikt in de iTunes Store, iBooks Store of App Store. Op de achterkant van deze cadeaubonnen vindt u:

• Een koppeling naar een website waar u de cadeaubon kunt inwisselen.
  • Tekst waarin staat dat de cadeaubon kan worden gebruikt voor apps, games, muziek, films, tv-programma's, boeken en iCloud.
  • Een koppeling naar https://support.apple.com/nl-nl/HT201195, waar u terecht kunt voor assistentie.

Lees hoe u een App Store- en iTunes-cadeaubon inwisselt en gebruikt.

Op de voorzijde van een App Store- en iTunes-cadeaubon staat een  en de tekst 'App Store & iTunes' op een blauwe achtergrond.

Apple Music-cadeaubonnen

Apple Music-cadeaubonnen kunnen worden gebruikt om te betalen voor een lopend Apple Music-abonnement of om een nieuw abonnement te nemen. Op de achterkant van deze cadeaubonnen vindt u:

• Een koppeling naar een website waar u de cadeaubon kunt inwisselen.
  • Tekst waarin staat dat de cadeaubon kan worden gebruikt voor een individueel Apple Music-abonnement, apps, games, films en meer.
  • Een koppeling naar https://support.apple.com/nl-nl/HT201195, waar u terecht kunt voor assistentie.

Lees hoe u een Apple Music-cadeaubon inwisselt en gebruikt.

Op de voorkant van een Apple Music-cadeaubon staat MUSIC. De waarde van de cadeaubon (het aantal maanden) staat op de achterkant.

Meer hulp

Als u nog steeds niet zeker weet welk type cadeaubon u hebt, neemt u contact op met Apple Support via de instructies op de achterkant van de cadeaubon.

Lees wat u kunt doen als u uw App Store- en iTunes-cadeaubon, Apple Music-cadeaubon of contentcode niet kunt inwisselen.

1 In Frankrijk, Duitsland, Singapore en Zwitserland kunnen Apple Store-cadeaubonnen alleen worden gebruikt bij de Apple Store.