Het serienummer van uw Beats-product vinden

Het serienummer van uw apparaat staat op het apparaat zelf of bij de streepjescode op de verpakking van het apparaat.

U vindt het serienummer op de volgende locaties:

Koptelefoons

Solo Pro

Maak de hoofdband groter en kijk naar de schuif boven de linkeroorschelp.

U vindt het serienummer op de schuif.

Andere Beats-koptelefoons

Maak de hoofdband groter en kijk naar de schuif boven de rechteroorschelp.

U vindt het serienummer op de schuif.

Beats EP (van na juli 2017)

Controleer de aangesloten kabel.

U vindt het serienummer op de kabel.

Beats EP (van vóór juli 2017)

Controleer de aangesloten kabel bij de linkeroorschelp.

U vindt het serienummer op de kabel, bij de linkeroorschelp.

Oortjes

Beats Fit Pro

Controleer de binnenkant van de case.

U vindt het serienummer op de binnenkant van de case, bij de bovenkant.

Beats Studio Buds

Controleer de binnenkant van de case.

Het serienummer bevindt zich aan de binnenkant van de case.

Beats Flex

Controleer de rechterbedieningsmodule.

Het serienummer bevindt zich op de rechterbedieningsmodule.

Powerbeats

Controleer de binnenkant van het rechteroortje.

Het serienummer bevindt zich aan de binnenkant van het rechteroortje.

Powerbeats Pro

Controleer de binnenkant van de case.

U vindt het serienummer op de binnenkant van de case, bij de bovenkant.

Powerbeats3 Wireless

Controleer de kabel tussen het linker- en rechteroortje.

U vindt het serienummer op de kabel tussen het linker- en rechteroortje.

BeatsX

Controleer de voedingsmodule bij het rechteroortje.

U vindt het serienummer op de voedingsmodule bij het rechteroortje.

urBeats, Tour en Powerbeats2

Kijk op de kabel bij het rechteroortje.

U vindt het serienummer op de kabel.

Luidsprekers

Pill en Pill 2.0

Controleer de rubberen rand onderop de luidspreker.

U vindt het serienummer op de onderkant van de luidspreker.

Pill+

Trek de rubberen rand van de achterkant van de luidspreker en kijk boven de USB-poort.

U vindt het serienummer boven de USB-poort.

Pill XL

Trek de rubberen flap terug die de poorten aan de achterkant van de luidspreker bedekt. Het serienummer is afgedrukt op de binnenkant van deze flap. Het nummer begint met RAVE en wordt gevolgd door meer letters en nummers. Lees hier meer over het vervangingsprogramma voor de Beats Pill XL-luidspreker.

U vindt het serienummer op de binnenkant van het rubberen klepje.

Het serienummer vinden met uw Android-apparaat of uw iPhone, iPad of iPod touch

Zo vindt u het serienummer van uw Beats-product wanneer het is verbonden met uw Android-apparaat of is gekoppeld in de Beats-app voor Android:

1. Open de Beats-app.
  2. Scrol omlaag naar 'Onder de motorkap: Serienummer'.

Zo vindt u het serienummer van uw Beats-product wanneer het is verbonden met uw iPhone, iPad of iPod touch:

• Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'.
  • Tik op de infoknop  naast de naam van uw Beats-product.