Wat u kunt verwachten als u slowmotionvideo's importeert vanaf een iPhone, iPad of iPod touch naar een Mac of pc

De software die u gebruikt om slowmotionvideo's vanaf uw iOS-apparaat te importeren, kan het gedrag van de video's in andere apps beïnvloeden.

U kunt slowmotionvideo's importeren vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch met behulp van de volgende apps. Welke app u gebruikt om de video te importeren, bepaalt hoe de slowmotionvideo zich gedraagt wanneer u de video afspeelt of bewerkt. Kies hieronder een app voor meer informatie.

iMovie

Slowmotionvideo's worden standaard op volledige snelheid afgespeeld totdat ze aan een project worden toegevoegd. U kunt deze instelling wijzigen in de voorkeuren van iMovie.

Foto's

Snelheidsvariaties in slowmotionvideo's blijven behouden wanneer u ze u in Foto's importeert.

iPhoto en Aperture

Snelheidsvariaties in slowmotionvideo's gaan verloren wanneer u ze u met iPhoto of Aperture importeert. De hele video wordt op de laagste snelheid geïmporteerd.

Fotolader in OS X Yosemite en hoger

Snelheidsvariaties in slowmotionvideo's blijven behouden wanneer u ze met Fotolader importeert. De variaties zijn zichtbaar als de app waarmee u de video afspeelt, overweg kan met snelheidsvariaties (zoals QuickTime Player versie 10 en hoger).
De slowmotioninformatie bevindt zich in het AAE-bestand dat samen met uw video wordt geïmporteerd.

Fotolader in OS X Mavericks en lager

Snelheidsvariaties in slowmotionvideo's gaan verloren wanneer u ze met Fotolader importeert. iMovie importeert de hele video op volle snelheid.

Windows

In Windows bevatten slowmotionvideo's geen snelheidsvariaties. De snelheid waarmee ze worden afgespeeld, wordt bepaald door de app waarin u ze bekijkt.

Extra opties

Als u de bewerkte versie van een video wilt importeren op een Mac of pc die niet automatisch de bewerkte versie importeert, gaat u als volgt te werk:

• Stuur de video naar uzelf via AirDrop of per e-mail.
  • Als u iCloud-foto's ingeschakeld hebt, kunt u de video ook downloaden met de Fotobibliotheek-webapp op iCloud.com.

Hierdoor wordt een kopie van de bewerkte versie op de computer bewaard, maar u kunt deze niet herstellen naar de originele, onbewerkte versie.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.