Bureaubladafbeeldingen die zich op een externe schijf bevinden, worden mogelijk niet weergegeven op een Mac

Als de gekozen bureaubladafbeelding zich op een externe schijf bevindt, verschijnt de volgende keer dat u inlogt mogelijk een andere afbeelding.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Wanneer u inlogt op de Mac, zijn externe schijven pas na enkele ogenblikken beschikbaar. Daarom worden bureaubladafbeeldingen die zich op een externe schijf bevinden, mogelijk niet automatisch geladen wanneer het bureaublad verschijnt. De Mac gebruikt dan een van de bureaubladafbeeldingen die bij uw Mac zijn meegeleverd.

Voor het beste resultaat gebruikt u bureaubladafbeeldingen die zich op de interne harde schijf bevinden. U kunt bijvoorbeeld afbeeldingen kopiëren naar de map 'Afbeeldingen' in de thuismap en vervolgens de voorkeuren voor 'Bureaublad en schermbeveiliging' gebruiken om afbeeldingen uit die map te kiezen:

1. Kies in het Apple-menu de optie 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Bureaublad en schermbeveiliging'.
  2. Klik op de tab 'Bureaublad'.
  3. Selecteer de map 'Afbeeldingen' in de lijst met mappen aan de linkerkant. De afbeeldingen in die map verschijnen aan de rechterkant.
    Als u de map met uw afbeeldingen niet ziet, klikt u op de plusknop  en kiest u de map.
  4. Klik op de afbeelding die u als bureaubladafbeelding wilt gebruiken.